ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Φώτης Σπύρος: «Ο κόσμος που με βλέπει τώρα, με λέει π@@στη; Γιατί να μην μπορούμε να υιοθετήσουμε ένα παιδί;»

Το γύρο του διαδικτύου έκανε από το πρωί η δήλωση του Φώτη Σπύρου, ότι παντρεύεται τον 21χρονο αγαπημένο του στη Νέα Υόρκη.

Με αφορμή την προβολή ενός θέματος σχετικά με την υιοθεσία ενός παιδιού, η εκπομπή «Γυναίκες» ήρθε επικοινωνία μέσω skype με τον γνωστό ηθοποιό, ο οποίος μίλησε πρώτη φορά τηλεοπτικά, μετά την αποκάλυψή του.

«Γιατί να μην μπορώ να υιοθετήσω ένα παιδί με τον φίλο μου; Η δήλωσή μου σε κανέναν Έλληνα δεν δημιούργησε τίποτα. Δεν μας ενδιαφέρει, ουσιαστικά. Πρέπει να είμαστε ευτυχισμένοι και να κάνουμε αυτό που θέλουμε. Γιατί να μην μπορώ να παντρευτώ στην Ελλάδα; Γιατί να πρέπει να φύγω; Θα έπρεπε να μπορούμε να το κάνουμε. Θέλει πολύ θάρρος αυτό, δεν είναι εύκολο κι εγώ βρήκα τον άνθρωπο της ζωής μου. Το μήνυμα δεν είναι το να είμαστε γκέι, όλοι να γίνουμε π ούστ@@@, όχι, δεν το συζητάω αυτό. Εγώ λέω ότι μου συνέβη αυτό από μικρός και τώρα το μοιράζομαι μαζί σας. Αποφάσισα να το μοιραστώ και αποφάσισα τώρα να παντρευτώ».

Όσο για τη λέξη “π ούστ@ς” που ο ίδιος είπε στην απογευματινή εκπομπή, εξήγησε στη συνέχεια: «Ο κόσμος που με βλέπει τώρα ουσιαστικά έτσι με λέει, οπότε τη λέω πρώτος γιατί βαριέμαι να υπονοείται και να υποψιάζεται κάποιος κάτι. Εμένα αυτή η λέξη δεν με ενοχλεί, γιατί δεν είμαι. Είμαι οκτώ φορές άντρας περισσότερο από αυτούς που θα πουν μια βλακεία για μένα. Δεν με έχει πει ποτέ κανείς στη ζωή μου με αυτή τη λέξη γιατί απλούστατα θα έτρωγε ξύλο, εγώ δέρνω. Πρέπει να μιλάμε και γι’ αυτά γιατί βλέπουν την εκπομπή πολλοί άνθρωποι και ουσιαστικά πρέπει αν είμαστε ειλικρινείς. Με το θάρρος μου δίνω ένα βήμα να υπάρξουν κι άλλοι σαν κι εμένα. Δεν είναι εύκολο το να είσαι γκέι. Είναι επώδυνο και πραγματικά το πληρώνουμε. Εγώ βγήκα και είπα ότι παντρεύομαι. Δεν κατάλαβα; Θα ντραπώ; Δεν ντρέπομαι κανέναν, δεν έχω προσβάλλει κανέναν. Βρήκα τον άνθρωπό μου και θα παντρευτώ».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:


kamikaze.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.