ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΦΑΓΗΤΑ

Κοτόπουλο με μέλι και λεμόνι

Μια εντυπωσιακή, αλλά εύκολη στην εκτέλεση και χαμηλού κόστους συνταγή, που θα δώσει μια ευχάριστη νότα τόσο στο καθημερινό μας τραπέζι, όσο και αν την εκτελέσουμε ένα βράδυ, που θα έχουμε καλέσει φίλους για δείπνο. Ο συνδυασμός μελιού, λεμονιού και ...

Read More »

Ρεβυθοκεφτέδες νηστίσιμοι στο φούρνο!

Μια εξαιρετική συνταγή για ρεβυθοκεφτέδες νηστίσιμους με δυόσμο και κύμινο στο φούρνο, ένα τέλειο πιάτο για της μέρες της νηστείας αλλά και για όλο το χρόνο. Αγαπημένο φαγητό που είναι γνωστό και ως φαλάφελ και είναι ιδανικό για ορεκτικό αλλά και ως ...

Read More »

Ψαρόσουπα

Υλικά : 1 κιλό ψάρια διάφορα για βραστά  2 κρεμμύδια 1 μάτσο σέλινο 4 καρότα 2 πράσινες πιπεριές 1 μάτσο άνηθο ψιλοκομμένο 4 πατάτες μέτριες ¼ φλιτζάνι λάδι Αλάτι, πιπέρι ½ φλιτζάνι ρύζι Εκτέλεση : Καθαρίζουμε και πλένουμε τα ψάρια. ...

Read More »

Ομελέτα με πατάτες και μανιτάρια

Υλικά 3 μανιτάρια ψιλοκομμένα 3 μεγάλες πατάτες  3 αυγά 3 κρεμμύδια ½ πράσο Αλάτι πιπέρι λάδι Εκτέλεση 1 Καθαρίζουμε τις πατάτες , τις πλένουμε και τις κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες. 2 βάζουμε σε ένα βαθύ τηγάνι το λάδι να ...

Read More »

Γιουβαρλάκια με τόνο

Υλικά : 250 γρ.περίπου τόννο κονσέρβας 1 κρεμμύδι τριμμένο 3-4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες Λίγος μαϊδανός ψιλοκομμένος Φρυγανιά τριμμένη Δύο φλυτζάνια του καφέ ασπράδια δύο αυγών χτυπημένα μαρέγκα Λίγο αλάτι,πιπέρι,ρίγανη Για την σάλτσα : ½ λίτρο γάλα 1 κουταλιά της σούπας ...

Read More »

Κεφτέδες με τόνο και ταραμά

Υλικά : 250 γρ. τόνο (κονσέρβα) 2-3 χονδρές φέτες  μπαγιάτικο ψωμί  1-2 κουταλιές της σούπας ταραμά 2-3 κρεμμύδια τριμμένα 3-4 σκελίδες σκόρδου λειωμένες Λίγη ρίγανη  Λίγο μαύρο πιπέρι τριμμένο 1 φακελάκι ξηρή μαγιά Ελαιόλαδο για τηγάνισμα Εκτέλεση : Μουσκεύουμε το ...

Read More »

Υπέροχα και πανεύκολα μπουτάκια κοτόπουλου με σάλτσα από μέλι!

Μια συνταγή 5 αστέρων, με τέσσερις κινήσεις. Αναμείξτε, μοιράστε, ψήστε, αλείψτε και προετοιμάστε τον ουρανίσκο σας για ένα πιάτο που θα σας ξετρελάνει.  Υλικά 2κ.γ. σκόνη σκόρδου 2κ.γ. σκόνη τσίλι 1κ.γ. αλάτι 1κ.γ. τριμμένο κύμινο 1κ.γ. πάπρικα 1/2κ.γ. κόκκινο πιπέρι ...

Read More »

Πεντανόστιμες ρυζοκροκέτες!

Υλικά: 2 κούπες βρασμένο ρύζι 1 κούπα τυριά τριμμένα της αρεσκείας σας 2 αυγά Λίγο δυόσμο 3-4 κ.σ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του(τόσο ώστε να πλάθονται μπαλάκια) Φρυγανιά τριμμένη για το πανάρισμα Λάδι για το τηγάνισμα Εκτέλεση: Βάζουμε σε ένα ...

Read More »

Τα μυστικά του σωστού μπάρμπεκιου

Πώς θα ψήσετε σωστά το κρέας Μπορεί ο πατέρας, ο μπάρμπας, ο θείος, ο φίλος, ο γείτονας σας ή όποιος άλλος τέλος πάντων θέλετε, να επιμένει ότι γνωρίζει το σωστό τρόπο για να ψήσει μια μπριζόλα, μια ντουζίνα παϊδάκια, μπιφτέκια ...

Read More »

Πεντανόστιμη αυγοσαλάτα

Υλικά Αυγά 8 βραστά Πατάτες 3 μεγάλες βρασμένες Φρέσκα κρεμμυδάκια 4 Κρεμμύδι ξερό 1 Μαϊντανός 3 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένος Άνηθος 2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένος Μαγιονέζα 2 φλυτζάνια τσαγιού Μουστάρδα 2 κουταλιές σούπας Αλάτι-πιπέρι Οδηγίες Βράζουμε τα αυγά για 6-7 λεπτά. Αφού βράσουν τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε σε ...

Read More »