ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΦΟΒΕΡΟ! Τι κάνει ένα αεροσκάφος της Ολυμπιακής σε δάσος των ΗΠΑ; (ΦΩΤΟ)

Σε ένα δάσος στην πολιτεία του Όρεγκον των ΗΠΑ βρίσκεται τα τελευταία 15 χρόνια ένα αεροσκάφος της Ολυμπιακή Αεροπορίας.

Το Boeing 727 είναι πλέον το σπίτι του 66χρονου Bruce Campell, ενός μηχανικού, που πριν από 40 χρόνια κατέβαλλε το ποσό των 100.000 δολαρίων για να αποκτήσει ένα ομολογουμένως, από τα πιο περίεργα σπίτια στον κόσμο.

Ο ιδιόρρυθμος μηχανικός μένει στο αεροσκάφος της Ολυμπιακής Αεροπορίας για 6 μήνες κάθε χρόνο ενώ τους υπόλοιπους 6 τους περνά στην Ιαπωνία σε ένα άλλο …αεροσκάφος ένα Boeing 747, αυτή τη φορά.

Τι κάνει ένα αεροσκάφος της Ολυμπιακής σε δάσος των ΗΠΑ; [εικόνες] - ΕικόναΤι κάνει ένα αεροσκάφος της Ολυμπιακής σε δάσος των ΗΠΑ; [εικόνες] - Εικόνα1Τι κάνει ένα αεροσκάφος της Ολυμπιακής σε δάσος των ΗΠΑ; [εικόνες] - Εικόνα2Τι κάνει ένα αεροσκάφος της Ολυμπιακής σε δάσος των ΗΠΑ; [εικόνες] - Εικόνα3Τι κάνει ένα αεροσκάφος της Ολυμπιακής σε δάσος των ΗΠΑ; [εικόνες] - Εικόνα4Τι κάνει ένα αεροσκάφος της Ολυμπιακής σε δάσος των ΗΠΑ; [εικόνες] - Εικόνα5Τι κάνει ένα αεροσκάφος της Ολυμπιακής σε δάσος των ΗΠΑ; [εικόνες] - Εικόνα6

katohika.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.