ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Φιλανθρωπικός αγώνας Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Ενόπλων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας και της Μικτής Ομάδας Επίλεκτων της ΕΠΣ Δωδεκανήσου

Το Σάββατο, 18 Ιουνίου 2016 και ώρα 18:30, στο «Οικονομίδειο» στάδιο Ιαλυσού που θα διεξαχθεί ο φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Ενόπλων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας και της Μικτής Ομάδας Επίλεκτων της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, oι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου, μπορούν να προσφέρουν μέσω της συγκέντρωσης τροφίμων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Η φιλική αναμέτρηση, τελεί υπό την αιγίδα της ΕΠΣΔ, του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Ροδίων.

Την ίδια ημέρα και πριν τον φιλανθρωπικό αγώνα και ώρα 17:00, θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ ΡΟΔΟΥ- ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ ΚΩ, Πρωταθλήτριες Ομάδες Ομίλων, Ρόδου και Βορείου Συγκροτήματος (ΕΦΗΒΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016).

Στο τέλος αυτού του αγώνα θα πραγματοποιηθεί απονομή Κυπέλλου και Μεταλίων στις δύο Ομάδες για την κατάκτηση του Εφηβικού Πρωταθλήματος.

Θα ακολουθήσει επίσης, η απονομή Κυπέλλου και Μεταλλείων που έχουν αποσταλεί από την ΕΠΟ, στη Γυναικεία Ομάδα Ποδοσφαίρου «ΑΣΤΙΡ» για την κατάκτηση της Πρώτης Θέσης στον 8ο Όμιλο της Γ’ Κατηγορίας Γυναικών και για την άνοδο τους στην Β’ Κατηγορία Γυναικών.

Θα ακολουθήσει επίσης, η απονομή για το ΚΥΠΕΛΛΟ ΗΘΟΥΣ 2015-2016 στο ΔΑΜΑΓΗΤΟ.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.