ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Φήμες ότι η Apple θα εξαγοράσει την Blackberry

Να κατακτήσει περισσότερο την αγορά της κινητής τηλεφωνίας επιδιώκει η Apple αφού σύμφωνα με φήμες εξετάζει το ενδεχόμενο να εξαγοράσει την Blackberry, όπως αναφέρει άρθρο της ιστοσελίδας τεχνολογίας «The Inquirer».

Όπως αναφέρεται στο άρθρο η κίνηση αυτή δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη καθώς το τελευταίο διάστημα η Blackberry αντιμετωπίζει δυσκολίες στην αγορά των smartphones, αφού το μερίδιο της εταιρείας στην αγορά καταγράφει συρρίκνωση.

Σύμφωνα με έκθεση που αναρτήθηκε στο Yahoo Finance, η Apple έχει πλήρη γνώση της δυσχερούς κατάστασης της Blackberry και πιθανόν σχεδιάζει να κλείσει μια συμφωνία προτού η εταιρεία καταρρεύσει. Ωστόσο, οι φήμες αυτές δεν έχουν επιβεβαιωθεί από επίσημες πηγές και για το λόγο αυτόν θεωρούνται ακόμα ανυπόστατες.

Αξίζει να σημειωθεί βέβαια ότι η Apple δεν είναι η πρώτη μεγάλη τεχνολογική εταιρεία για την οποία υπάρχουν φήμες ότι ενδιαφέρεται να αγοράσει την Blackberry. Νωρίτερα φέτος, κυκλοφόρησαν πληροφορίες ότι και η Samsung ενδιαφερόταν επίσης να εξαγοράσει την εταιρεία, ενώ η Intel, η Google καθώς και η Lenovo θεωρούνταν στο παρελθόν υποψήφιοι αγοραστές.

newsbeast.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.