ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

F1: Tο νέο μονοθέσιο της Mercedes για το 2016

Δείτε το μονοθέσιο που όλοι έχουν βάλει ως στόχο για την αγωνιστική χρονιά που ξεκινά σε τέσσερις εβδομάδες. Η F1 W07 Hybrid μπήκε για πρώτη φορά σε πίστα προχθές Παρασκευή, στο Silverstone, όπου οι NicoRosberg και Lewis Hamilton κάλυψαν σχεδόν 100 χιλιόμετρα στο πλαίσιο μιας διαφημιστικής εκδήλωσης.
 
Παρότι η Mercedes έχει σκουπίσει τους παγκόσμιους τίτλους κατασκευαστών και οδηγών τα δύο τελευταία χρόνια, ο στόχος της εξακολουθεί να είναι η τελειότητα, σύμφωνα με τον εκτελεστικό διευθυντή τεχνικού, PaddyLowe:
 
«Μετά από μια πολύ επιτυχημένη χρονιά συνολικά το 2015, η προτεραιότητά μας ήταν να εντοπίσουμε τους τομείς όπου ήμασταν πιο αδύνατοι και να προσπαθήσουμε να τους βελτιώσουμε», δήλωσε ο Lowe.
 
«Ο στόχος μας είναι η ανωτερότητα σε όλους τους τομείς και, παρότι είχαμε φανταστικά αποτελέσματα πέρυσι, υπάρχουν πολλοί τομείς όπου μπορούμε να είμαστε πολύ καλύτεροι ακόμα.
 
Το νέο μονοθέσιο θα δοκιμαστεί πραγματικά για πρώτη φορά αύριο Δευτέρα, πρώτη μέρα των επίσημων χειμερινών δοκιμών εξέλιξης, στην πίστα Catalunya της Βαρκελώνης.
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.