ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ευχαριστήριο του Ιωάννη Φλεβάρη

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

«Ευποιίας ης έτυχες, μνημόνευε», δίδασκε ο σοφός Κλεόβουλος ο Ρόδιος. Πράγματι δεν πρέπει να ξεχνά κανείς, την υποστήριξη, τον καλό λόγο και την θετική ενέργεια προς το πρόσωπο και τους στόχους του. Σήμερα θέλω ολόψυχα να ευχαριστήσω όλες και όλους τους Δωδεκανησίους που μετά την εκδήλωση του ενδιαφέροντός μου για την διεκδίκηση της θέσης του Προέδρου της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου στάθηκαν δίπλα μου με θέρμη, πάθος, αγωνιστικότητα και σε κάθε περίπτωση με αποδοχή, ενδυναμώνοντας τη θέλησή μου να υπηρετήσω την μεγάλη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας από κομματική θέση ευθύνης στον τόπο μας και τα νησιά μας.

Μετά την έκδοση της Βασικής Εγκυκλίου για την διενέργεια των εσωκομματικών εκλογών, προκύπτει ότι στα κωλύματα εκλογιμότητας εκτός από τις γενικές περιπτώσεις θεσμοθετείται σύμφωνα και με την διάταξη της παρ. 2 του άρθρου 12 κανονισμού Πανελλαδικής Οργάνωσης, ασυμβίβαστο για τα «μονοπρόσωπα αιρετά όργανα όλων των βαθμίδων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης» που αναφέρεται ρητά στο άρθρο 3 παρ. 2.1. Σαφώς περιλαμβάνεται στην εγκύκλιο η θέση του Αντιπεριφερειάρχη στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, που έχω την τιμή να υπηρετώ και ως εκ τούτου δεν είναι δυνατή η υποψηφιότητά μου παρά την επιθυμία μου και την προετοιμασία μου να εργαστώ για τη Νέα Δημοκρατία.

Η Δωδεκάνησος είναι μια περιοχή της Πατρίδας με ύψιστη Εθνική και Διεθνή γεωπολιτική σημασία. Ιδιαίτερα σήμερα η ίδια η συνοχή και η πορεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η σύνθεση και η ανθρωπογεωγραφία των κοινωνιών μας δοκιμάζεται από την έκρηξη του μεταναστευτικού και προσφυγικού προβλήματος. Με όμοιο τρόπο η τοπική οικονομία, ο τουρισμός μας, ο νησιώτης επιχειρηματίας, ο ελεύθερος επαγγελματίας, ο αυτοαπασχολούμενος, ο εργαζόμενος, ο αγρότης ή πιο απλά ο κάθε δραστηριοποιούμενος παραγωγικά στα νησιά μας και το Αιγαίο πλήττεται άδικα και σκληρά από τις άστοχες, άδικες και αναποτελεσματικές Κυβερνητικές επιλογές για κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ, αύξηση της φορολογίας, των ασφαλιστικών εισφορών και όλα όσα καθημερινά βλέπουμε και ακούμε γύρω μας χωρίς να ενισχύεται η έννοια της νησιωτικότητας και οι προτεραιότητες των νησιωτών μας που φυλάττουν Θερμοπύλες και Εθνικά συμφέροντα.

Το δικό μου ενδιαφέρον για τη θέση του Προέδρου της ΝΟΔΕ, το γέννησε η αγάπη και η προτροπή του απλού νεοδημοκράτη και της νεοδημοκράτισσας που μου ζήτησαν να ηγηθώ για να γίνω η φωνή τους, η διάθεση προσφοράς στην παράταξη, η δυναμική και δρώσα αντίληψή μου για την πολιτική και τις εξελίξεις και η αληθής εξωστρέφεια καθώς η κίνησή μου δεν διαπνέεται από αντιπαλότητες ή σύγκρουση με φυσικά πρόσωπα καθώς όσοι υπηρέτησαν και υπηρετούν την παράταξη προσέφεραν και προσφέρουν έργο στη ΝΔ. Θα παραμείνω ως ενεργό μέλος και στέλεχος του κόμματος στην πρώτη γραμμή με θέσεις, προτάσεις και δημόσιο λόγο παντού, σε όλα τα μέσα και σε όλους τους χώρους αφού το σακάκι που φοράω όταν υπερασπίζομαι την ιδεολογία και τις Αρχές της Παράταξης είναι μάχιμο και μπαρουτοκαπνισμένο.

Εύχομαι μέσα από τις διαδικασίες ανάδειξης κομματικών οργάνων στη Δωδεκάνησο και σε όλη την Επικράτεια να εκλεγούν οι καλύτεροι και οι πιο ικανοί που θα υπηρετήσουν αποτελεσματικά τη Νέα Δημοκρατία στην πορεία της προς την προσεχή εκλογική νίκη, με αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τον σχηματισμό σοβαρής και αξιόπιστης Κυβέρνησης που θα υπηρετήσει την Ελλάδα, τους Έλληνες και τις Ελληνίδες.

Απ’ όλα τα νησιά και από κάθε σημείο του χάρτη της Δωδεκανήσου, δέχθηκα εκατοντάδες συγκινητικά και αυθόρμητα μηνύματα υποστήριξης. Δηλώνω παρών και κρατώ με αγάπη, την εκδήλωση της υποστήριξης αυτής. Την ανταποδίδω με ένα ζεστό, μεγάλο και αληθινό ευχαριστώ!

 

Ιωάννης Στ. Φλεβάρης

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.