ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ: Μεγάλη Πέμπτη μοιράζουμε πασχαλινές λαμπάδες στους οδηγούς

Οι πασχαλινές   λαμπάδες συμβολίζουν το νέο φως του Χριστού, που θα φωτίσει πλέον την ψυχή μας, αλλά και τον ήλιο της Άνοιξης. Επιπλέον, η λαμπάδα ήταν και είναι  το σύμβολο του φωτός, που έφερε ο Χριστός, νικώντας το θάνατο και κατ’ επέκταση το σκοτάδι με την Ανάστασή του.
Ο κάθε οδηγός θα έχει τη δική του λαμπάδα που θα του προσφέρει η ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ.

Tο μόνο που έχει παραμείνει αλώβητο μέσα από τους αιώνες, είναι ότι η λαμπάδα παραμένει το μέσο μεταφοράς του Αγίου φωτός από την εκκλησία στο σπίτι του κάθε πιστού το βράδυ της Ανάστασης.

Ας ευχηθούμε όλοι μας το φως της Ανάστασης που θα μεταφέρουμε στο σπίτι μας να μας φωτίζει σε κάθε μας μετακίνηση και οι διαδρομές μας να είναι ασφαλείς, φωτίζοντας τη ζωή μας με το φως της Ανάστασης.

Η ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ για έβδομη (7) χρονιά με  μέλη, με τους ένθερμους εθελοντές, μαζί με την Τροχαία Ρόδου και το Κλάδο Προσκοπικού Δικτύου Δωδεκανήσου, νέοι ηλικίας 18-30 χρόνων, την Μεγάλη Πέμπτη στις 11:00 θα είναι στην πλατεία Κύπρου για να μοιράσουν 500 πασχαλινές λαμπάδες στους οδηγούς και να ανταλλάξουν ευχές και μηνύματα για ασφαλείς διαδρομές.

Η ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, ευχαριστεί το κηροπλαστείον  Τριανταφύλλου  για την χορηγία πεντακοσίων (500) λαμπάδων, στηρίζοντας την προσπάθεια της για την μείωση των τροχαίων, μεταφέροντας με το μοίρασμα της πασχαλινής λαμπάδας σε 500 οδηγούς μηνύματα ζωής.

Ευχαριστεί όλους, τα μέλη, τους εθελοντές φοιτητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου που βοήθησαν στον στολισμό των 500 πασχαλινών λαμπάδων, με μεγάλο ενθουσιασμό για την προσπάθεια που καταβάλει προκειμένου να μεταφέρει μηνύματα με ευφάνταστο τρόπο στους οδηγούς που έχουν σχέση με την οδική συμπεριφορά.

 

Η ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, εύχεται σε όλους ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ με ασφαλείς διαδρομές. 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.