ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΕΥΘΥΤΑ Ρόδου: Παρουσία πλήθους κόσμου η εκδήλωση για την απονομή τιμητικών επαίνων

Την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου στο Ίδρυμα Υποτροφιών Ρόδου Εμμανουήλ και Μαρίας Σταματίου σε μία ζεστή και συγκινητική βραδιά, σε μία υπέροχη αίθουσα που φάνταζε τόση μικρή για να χωρέσει όλο αυτόν τον κόσμο που έδωσε το παρόν, η ΕΥΘΥΤΑ Ρόδου με μπροστάρη την δυναμική και αεικίνητη πρόεδρο Ελένη Καρύδη και το υπόλοιπο Δ.Σ., πραγματοποίησε την εκδήλωση για την απονομή τιμητικών επαίνων.

Πιο συγκεκριμένα η Εταιρεία Υποστήριξης Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων, (ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ) και τα μέλη της, θέλοντας να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους και να επισφραγίσουν τη γόνιμη μέχρι σήμερα συνεργασία με τις Διευθύνσεις εκπαίδευσης, ευχαρίστησαν δημόσια και επιβράβευσαν τη συμβολή του χώρου της εκπαίδευσης, στην επιτυχή υλοποίηση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ στις σχολικές μονάδες της Δωδεκανήσου για 10 συναπτά έτη.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τους μαθητές  που μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους τη σχολική χρονιά 2014-15 ανταποκρίθηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό στο κάλεσμα της ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, για να συμμετάσχουν στην Παγκόσμια Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας, αφιερωμένη στα παιδιά όλου του κόσμου. Η συμμετοχή και όλα τα έργα των συμμετεχόντων εκτέθηκαν στο Νεστορίδειο Μέλαθρον από 5-29 Μαΐου 2015, όπου το επισκέφθηκαν πολλά σχολεία και πλήθος κόσμου.

Εκτός από την εκπαιδευτική κοινότητα που συμμετείχε και ευχαριστίες και έπαινοι  δόθηκαν προς όλους τους υποστηρικτές αυτής της Παγκόσμιας προσπάθειας «SaveKidsLives» (φορείς, συμβούλους της Περιφέρειας, Χορηγούς, ΜΜΕ κ.α.)

Σημείωση:

Το allaksogolies.gr ευχαριστεί την ΕΥΘΥΤΑ για την τιμή που μας έκανε και σας ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο ανεκτίμητο έργο που επιτελείτε.

Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συμβάλλουμε όπως μπορούμε στις άοκνες προσπάθειες σας για την μείωση ή ακόμη και την εξαφάνιση των τροχαίων ατυχημάτων-δυστυχημάτων.

DSC_0001 DSC_0010 DSC_0008 DSC_0005 DSC_0002

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.