ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΕΥΘΥΤΑ Ρόδου: Εκδήλωση Απονομής Τιμητικών Επαίνων

H Εταιρεία Υποστήριξης Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων, (ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ) και τα μέλη της, θέλοντας να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους και να επισφραγίσουν τη γόνιμη μέχρι σήμερα συνεργασία με τις Διευθύνσεις εκπαίδευσης, θεωρούν ως στοιχειώδη υποχρέωσή τους να ευχαριστήσουν δημόσια και να επιβραβεύσουν τη συμβολή του χώρου της εκπαίδευσης, στην επιτυχή υλοποίηση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ στις σχολικές μονάδες της Δωδεκανήσου για 10 συναπτά έτη.

Ευχαριστούμε ξεχωριστά τους μαθητές μας που μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους τη σχολική χρονιά 2014-15 ανταποκρίθηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό στο κάλεσμα της ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, για να συμμετάσχουν στην Παγκόσμια Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας, αφιερωμένη στα παιδιά όλου του κόσμου. Η συμμετοχή ήταν πέρα των προσδοκιών μας και όλα τα έργα των συμμετεχόντων εκτέθηκαν στο Νεστορίδειο Μέλαθρον από 5-29 Μαΐου 2015, όπου το επισκέφθηκαν πολλά σχολεία και πλήθος κόσμου.

Ελπίζουμε στη συνέχιση της συντονισμένης αυτής προσπάθειας, της οποίας μοναδικοί αποδέκτες και ωφελούμενοι είναι οι μαθητές μας, ώστε να απομακρύνουμε το στίγμα της Ευρωπαϊκής χώρας με το μεγαλύτερο αριθμό Θυμάτων Τροχαίων δυστυχημάτων, διαμορφώνοντας ευσυνείδητους μελλοντικούς πολίτες και οδηγούς.

Σαν τελική εκδήλωση σε αυτή την προσπάθεια και τη γόνιμη συνεργασία προσκαλούμε αφενός μεν την εκπαιδευτική κοινότητα που συμμετείχε και αφετέρου όλους τους υποστηρικτές αυτής της Παγκόσμιας προσπάθειας «SaveKidsLives» , την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου στις 6:00 το απόγευμα στο Ίδρυμα Υποτροφιών Ρόδου Εμμανουήλ και Μαρίας Σταματίου (Γ. Λαμπράκη 12 -Ρόδος) για να παραλάβετε τους τιμητικούς επαίνους σας.
ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ

posterFIN1_nesto

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.