ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ
ÓõãêÝíôñùóç êáé ðïñåßá äéáìáñôõñßáò óõíôáîéïý÷ùí ôçí ÔåôÜñôç 20 ÌáÀïõ 2015, óôï õðïõñãåßï Õãåßáò. (EUROKINISSI/ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)

«Έχουν πιστωθεί στους λογαριασμούς των συνταξιούχων ολόκληρες οι συντάξεις τους»

Συγκεκριμένες αποφάσεις για την αντιμετώπιση των εκκρεμοτήτων και των τεχνικών προβλημάτων που προέκυψαν με τις συντάξεις του Ιουλίου, ελήφθησαν μετά από σύσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης, Δημήτρη Στρατούλη και του Γενικού Γραμματέα Κοινωνικής Ασφάλισης με τις Διοικήσεις του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, του ΟΑΕΕ και του ΕΤΕΑ.

Σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας: «Τα ποσά που αντιστοιχούσαν και στο υπόλοιπο 50% των συντάξεων του ΟΑΕΕ και στις επικουρικές συντάξεις των δημοσίων υπαλλήλων έχουν ήδη κατατεθεί από αυτά τα ασφαλιστικά ταμεία στις τράπεζες και θα έχουν πιστωθεί από αυτές στους λογαριασμούς των συνταξιούχων μέχρι αύριο το μεσημέρι. Κατά συνέπεια από τις 26 Ιουνίου 2015 μέχρι και σήμερα, 1 Ιουλίου 2015, δηλαδή στις ημερομηνίες που προβλέπουν οι σχετικοί νόμοι, τα ασφαλιστικά ταμεία, παρά τις μεγάλες δυσκολίες λόγω κλεισίματος όλων των τραπεζών από τους δανειστές της χώρας, έχουν πιστώσει στους λογαριασμούς των συνταξιούχων ολόκληρες τις συντάξεις τους».

Newsbeast.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.