ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΗ εξομολόγηση της χήρας του Μανώλη Καντάρη – Η δολοφονία που συγκλόνισε το Πανελλήνιο!

Όλη η Ελλάδα είχε συγκλονιστεί από την δολοφονία του Μανώλη Καντάρη, ο οποίος δολοφονήθηκε την ώρα που πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητο για να μεταφέρει τη γυναίκα του στο μαιευτήριο.

Ο 44χρονος είχε τραυματιστεί με μαχαίρι τουλάχιστον τρεις φορές στην πλάτη, στα χέρια και στον λαιμό, επειδή αντιστάθηκε και δεν παρέδωσε κατευθείαν την βιντεοκάμερα, που ζητούσαν.

Η δολοφονία του Μανώλη Καντάρη είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν αρκετές ημέρες κινητοποιήσεων, τις οποίες εκμεταλλεύτηκε η Χρυσή Αυγή και άλλες ακροδεξιές οργανώσεις για να εξαπολύσουν ένα κήρυγμα μίσους, αλλά και δολοφονικές επιθέσεις κατά μεταναστών.

Τρία χρόνια μετά την αδίστακτη δολοφονική επίθεση η γυναίκα του άτυχου άνδρα εξομολογείται στο Mega τι ακριβώς έγινε εκείνο το βράδυ.

«Αποφασίσαμε με τη μητέρα του να κατέβουμε και να προχωρήσουμε προς το πάρκινγκ. Αυτό που αντίκρισα μπροστά μου ήταν φρικαλέο».

«Ηταν ένας ζεστός άνθρωπος, μια κινητήριος δύναμη», αναφέρει μιλώντας για τον σύζυγό της και συνεχίζει: «Αγαπούσε τα παιδιά και στήριζε τους γύρω του. Ηταν δραστήριος».

Οι 2 από τους 3 δράστες συνελήφθησαν από τις αρχές και ομολόγησαν πως την βιντεοκάμερα που έκλεψαν την πούλησαν στο Μοναστηράκι για 120 ευρώ.

«Αυτό που μου φαίνεται τρομερό είναι πόσο λίγο κοστίζει μια ανθρώπινη ζωή. Θα μπορούσαν να τον είχαν ακινητοποιήσει, να τον τραυματίσουν όχι να τον σκοτώσουν», τονίζει.

Κληθείσα να σχολιάσει το ζήτημα των μεταναστών η γυναίκα του Μανώλή Καντάρη εξήγησε πως «οι άνθρωποι αυτοί είναι δυστυχισμένοι. Ερχονται στην Ελλάδα για ένα καλύτερο μέλλον. Ομως με τον ρυθμό που κατακλύζουν την χώρα δεν υπάρχει έλεγχος, κάτι που είναι απαραίτητο».

 ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.