ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

“Έχασα 50 ολόκληρα κιλά και έγινα κουκλάρα, κόβοντας μόνο αυτό το πράγμα”! Η απίστευτη μεταμόρφωση

Δασκάλα έχασε 50 ολόκληρα κιλά γιατί ήθελε με αυτό τον τρόπο να αποτελέσει έμπνευση και καλό παράδειγμα για τους μαθητές της. Η Laura Micetich από το Τενεσί πριν από δύο χρόνια ζύγιζε 133 κιλά και σήμερα ζυγίζει κοντά στα 80 κιλά, ενώ το ύψος της είναι 1.85 cm.

H 25χρονη κοπέλα όλους αυτούς τους μήνες ανέβαζε φωτογραφίες από την προσπάθειά της στα social media. Χρήστες που παρακολουθούσαν την προσπάθειά της υποστηρίζουν ότι οι φωτογραφίες είναι ψεύτικες και ότι η Laura για να χάσει τα κιλά είτε υποβλήθηκε σε επέμβαση είτε πήρε χάπια αδυνατίσματος.

Η ίδια η δασκάλα από την πλευρά της λέει ότι το αποτέλεσμα είναι πέρα για πέρα φυσικό: 
«Κάποιοι νομίζουν ότι έκανα επέμβαση. Λοιπόν δεν έκανα. Δούλεψα πολύ σκληρά. Παλιά έτρωγα κρυφά χωρίς λόγο. Αλλαξα ριζικά τη διατροφή μου. Εκοψα τη ζάχαρη και οτιδήποτε παχυντικό. Πήγα στο γυμναστήριο. Στην αρχή με κοιτούσαν κάπως. Δεν με ένοιαζε γιατί εχα κάποιο σκοπό. Το σώμα μου και η εμφάνισή μου δεν μου άρεσαν ήθελα να τα αλλάξω. Το έκανα και για τους μαθητές μου γιατί όταν έμπαινα στην τάξη με κοιτούσαν περίεργα. Τα παιδιά έχουν πολύ ειλικρινείς αντιδράσεις».

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.