ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ευχές σε Παππά και Φώτση από Σπανούλη

Μηνύματα συμπαράστασης στους Αντώνη Φώτση και Νίκο Παππά έστειλε ο Βασίλης Σπανούλης σε συνέντευξη που παραχώρησε μετά τη λήξη του τελικού του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ…

«Πρώτα από όλα, επειδή πάνω από το μπάσκετ είναι η ζωή και το ανθρώπινο στοιχείο, θέλω να πω συλλυπητήρια στον Αντώνη Φώτση για το χαμό της μητέρας του. Του έστειλα και μήνυμα. Εύχομαι να είναι δυνατός και να θυμάται τη μάνα του όπως της πρέπει. Ξέρω από τέτοιες καταστάσεις», ανέφερε –αρχικά- ο αρχηγός των ερυθρολεύκων στο Eurohoops και συνέχισε:

«Θέλω να πω και περαστικά στο Νίκο Παππά. Πάντα είναι άσχημο να τραυματίζεται ένας συναθλητής σου και να περνάει τόσο δύσκολες καταστάσεις. Κι εμείς στον Ολυμπιακό δεν έχουμε περάσει λίγα όλα αυτά τα χρόνια με τους τραυματισμούς. Εύχομαι στο Παππά να το ξεπεράσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να επιστρέψει γερός στα παιχνίδια και το μπάσκετ», τόνισε ο Βασίλης Σπανούλης στην αναφορά του για τον άσο του Παναθηναϊκού.

«Σε ό,τι αφορά το μπάσκετ, έχουμε τον τελευταίο στόχο μπροστά και πρέπει να τον κατακτήσουμε. Πρέπει να ηρεμήσουμε, να αποφορτιστούμε πνευματικά, να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε για να παίξουμε το μπάσκετ που μπορούμε. Το θέλουμε το πρωτάθλημα», κατέληξε.

sport-fm.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.