ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ευχές για ταχεία ανάρρωση από τον ΓΑΣ Ιάλυσο στον Γενικό Αρχηγό Σύρμα Αθανάσιο

Σύσσωμη η οικογένεια του Ιάλυσου (Διοικητικό συμβούλιο, τεχνικό επιτελείο, παίχτες, φροντιστές, ο Σ.Φ.Ι Scorpions και όλος o φίλαθλος κόσμος της Ιαλυσού) εύχονται στο γενικό αρχηγό της ομάδας κ. Σύρμα Αθανάσιο ταχεία ανάρρωση, μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε κατά τη χθεσινή μέρα.

Ας είναι η αγάπη μας ο μοχλός της δύναμης που απαιτείται στο να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό ο κ. Σύρμας στην οικογένεια μας.

Ευχαριστήριο

Ο ΓΑΣ Ιάλυσος θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλο το Ιατρικό επιτελείο καθώς και τους νοσηλευτές του Περιφερειακού Νοσοκομείου Ρόδου που συμμετείχαν στην πολύωρη και εξαιρετικά δύσκολη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο γενικός αρχηγός της ομάδας μας κ. Σύρμας. Η έγκαιρη επέμβαση τους , το μεγαλείο της ψυχικής αλλά και σωματικής δύναμης τους καθώς και το υψηλότατο επιστημονικό τους επίπεδο συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα. Θεωρούμε λοιπόν ως ελάχιστο από μέρος μας να ευχαριστήσουμε δημόσια αυτούς τους αφανείς ήρωες που καθημερινά τηρούν εις το ακέραιο τον όρκο τους στον Ιπποκράτη σώζονται ανθρώπινες ζωές.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.