ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ευχές – ευχές – ευχές…..

Στέφανος Δράκος

Το 2016, ευκαιρία για τη γέννηση νέων υλοποιήσιμων ονείρων

Με το χρόνο να μετρά αντίστροφα για την ολοκλήρωση ενός δύσκολου και αναπάντεχου έτους, οι ελπίδες και οι επιθυμίες για μία ουσιαστικότερη διαβίωση με περισσότερες ευκαιρίες και δικαιότερες επιλογές, αυξάνονται και αναγεννώνται. Ένα βίαιο, σκληρό και δύσκολο έτος, φτάσει σε λίγες ώρες στο τέλος του, έχοντάς μας διδάξει πάρα πολλά. Το 2015, σβήνει με χαραγμένες στις μνήμες μας δύσκολες και βίαιες στιγμές, όμως, μας έχει προσφέρει γνώση και εμπειρίες που μας προικίζουν για το μέλλον.

 

Ας ξημερώσει το 2016 και ας καλωσορίσουμε ένα έτος ελπιδοφόρο, με περισσότερες δυνατότητες για εργασία, παραγωγή και προσφορά. Ας υποδεχτούμε ένα έτος με αυξημένες ευκαιρίες και πραγματοποιήσιμα όνειρα, ένα έτος ευλογημένο και υγιές, με ορθές επιλογές και υγιείς διαδρομές. Ένα έτος με άξιους και όχι αρεστούς κυβερνώντες, εκπροσώπους, αρμοδίους. Ένας έτος με ανθρώπους που θα τιμούν και θα σέβονται τους Δωδεκανήσιους και την προσφορά τους, την Ελλάδα και την ιστορία της. Ένας έτος αξιότερο, δικαιότερο, ένα έτος που θα χαρίσει σε όλους τους πολίτες αυτό που αληθινά τους αξίζει και ακόμη περισσότερα, δικαιότερα, πλουσιοπάροχα, ονειρεμένα.

 

Εύχομαι με κάθε ειλικρίνεια και με απέραντη ευγνωμοσύνη, καλή, ευτυχισμένη και κυρίως ευλογημένη χρονιά σε όλους όσοι αγωνίζονται καθημερινά, σε όλες τις Δωδεκανήσιες και όλους τους Δωδεκανήσιους, στις μητέρες, στις κόρες, στις εγγονές, στους πατεράδες, στους γιους, στα εγγόνια, στους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, στους ανέργους, στους αγωνιστές της ζωής στη δική τους καθημερινή και δύσκολη πραγματικότητα.

 

Εύχομαι καλή και ευλογημένη χρονιά στους απανταχού Δωδεκανήσιους. Μία χρονιά διαφορετική, ανατρεπτική, δίκαιη.

 

Καλή και ευτυχισμένη χρονιά σε όλους, με σύμμαχό μας την ελπίδα, τη δικαιοσύνη, την πίστη και την ευκαιρία.

 

Το 2016, ευκαιρία για τη γέννηση νέων υλοποιήσιμων ονείρων.

 

Στέφανος Δράκος

Δρ Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ

Πολιτευτής Δωδεκανήσου ΝΔ

Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου

 

Presentation1

 

efthita wishes

Καλή χρονιά με υγεία και καλές επιλογές – Δωριέας

d d

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ  απο ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.