ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ευχές από το Πολιτισμικό Μέλαθρο Ρόδου

Η Διεύθυνση του Πολιτισμικού Μελάθρου Ρόδου εύχεται ολοψύχως στο Ροδιακό κοινό το Νέον Ετος 2016 να είναι πραγματικά Ευτυχές,Υγιές και Δημιουργικό.

Να είναι Αναστάσιμο και Λυτρωτικό από κάθε τι αρνητικό που είχε ο περασμένος χρόνος. Να φέρει Ελπίδα, Χαρά, Εργασία, Ανάπτυξη και καλής ποιότητος Τουρισμό .

Να φέρει πίσω τα ξενιτεμένα μας παιδιά. Να διώξει το άγχος και την αβεβαιότητα από κάθε Ροδίτη και από κάθε Ελληνικήν οικογένεια.Να αναθερμάνει τις διαπροσωπικές μας σχέσεις .

Να φέρει το χαμόγελο και την Αγάπη μεταξύ μας. Να φέρει πίσω τα χαμένα μας όνειρα, τις ελπίδες, τα ήθη και πατρογονικά έθιμά μας. Να φέρει την πραγματική Ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Να φέρει την στήριξη των δικών μας παραδοσιακών προϊόντων. Την ασφάλεια των πολιτών μας.Την σιγουριά των περιουσιών μας που κράτος και τράπεζες επιχειρούν να εξαφανίσουν.Την Καθαριότητα της πόλεως και των χωριών μας.

Να φέρει τον Πολιτισμό που μας αξίζει. Να εξαλείψει την παραβατικότητα των Ρομά και των πάσης φύσεως τριτοκοσμικών στοιχείων που αμαυρώνουν την εικόνα του νησιού μας παγκοσμίως.

Να αναστηλώσει τον Κολοσσό της Ρόδου και το πάρκο Ροδίνι, όπως το γνωρίσαμε στα παιδικά μας χρόνια. Να ξαναγίνουν τα χωριά μας αυτοδιοικούμενα για πραγματική αυτών ανάπτυξη και όχι βιολογικό μαρασμό. Να φέρει υλικά και ηθικά κέρδη.

Και κάθε Ροδίτης, Δωδεκανήσιος, Ελληνας και Ελληνίδα να γνωρίσει από κοντά το Πολιτισμικό Μέλαθρο Ρόδου, που θα παραμείνει ανοικτό και τα Θεοφάνεια για μια δωρεάν ξενάγηση και κέρασμα των επισκεπτών του. Τηλέφ. επικ. 6934897836 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ! (Σπύρος Κατσούρης)

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.