ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ευχές από Περιφερειάρχη, πρ.Βουλευτές, Συλλόγους κ.α.

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου για το 2016

Σε λίγες ώρες αφήνουμε πίσω μας την πιο δύσκολη χρονιά της μεταπολίτευσης. Και η πιο ζωηρή φαντασία, δεν θα μπορούσε να μας προετοιμάσει για όλα εκείνα που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε.

Σήμερα, μπροστά στις προκλήσεις μιας νέας χρονιάς, δεν μπορώ παρά να είμαι βαθειά αισιόδοξος.

Αισιόδοξος γιατί στα πολύ δύσκολα που προηγήθηκαν, εμείς, στο Νότιο Αιγαίο καταφέραμε να σταθούμε όρθιοι. Λαβωθήκαμε αλλά δεν λυγίσαμε.

Η δύναμη αυτού του υπέροχου νησιώτικου λαού, έγινε για όλους εμάς την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, πηγή έμπνευσης. Έγινε ζωντανό παράδειγμα του τι σημαίνει,  όταν όλοι οι άλλοι καταθέτουν τα όπλα, εσύ να βάζεις σαν στόχο νέες κορυφές, ακόμη πιο ψηλές! Και να τις κατακτάς!

Στηριγμένοι στην αστείρευτη δύναμη και δυναμική των νησιών μας,  μέσα σε ένα απόλυτα αφιλόξενο και εχθρικό περιβάλλον, εμείς επιλέξαμε να δουλέψουμε στρατηγικά και δημιουργικά. 

Να δούμε τις δυσκολίες όχι σαν εμπόδιο, αλλά σαν εφαλτήριο για το άλμα που επιβάλλεται να κάνουμε. Επιλέξαμε να δούμε το αύριο σαν αποτέλεσμα των δικών μας επιλογών.

Πεπεισμένοι ότι μέλλον είναι όλα εκείνα που σχεδιάζεις με σοβαρότητα και επαγγελματισμό, όλα εκείνα στα οποία επενδύεις, επιλέξαμε να κινηθούμε στρατηγικά, για να διαμορφώσουμε ισχυρές συμμαχίες  και αναπτυξιακές προοπτικές, όχι μόνο για το 2016, αλλά και για τα επόμενα χρόνια.

Δεν είμαι απλά αισιόδοξος. Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι θα τα καταφέρουμε.  Είστε εσείς, οι νησιώτες, που μου δίνετε αυτή την σιγουριά. Είστε εσείς που  τα κάνετε όλα δυνατά!

Εύχομαι από καρδιάς, το 2016 να είναι μια χρονιά που θα μας οδηγήσει επιτέλους στο φως.

Για όλα αυτά, που είναι μπροστά μας,  τις μάχες θα τις δώσουμε μαζί! Και είμαι βέβαιος ότι στο τέλος του 2016, ο απολογισμός που θα κάνουμε, θα μας βρει ξανά πρωταθλητές.

Από τα βάθη της καρδιάς μου σας ευχαριστώ!

 Εύχομαι  Καλή Χρονιά, με υγεία, προκοπή, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

 

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου

Γιώργος Χατζημάρκος

 

 

image (1)

Ευχές του τ. Βουλευτή Δωδεκανήσου Βασίλη Α. Υψηλάντη για το Νέο Έτος

 

“Ένας δύσκολος χρόνος φεύγει αφήνοντας πίσω στεναχώριες, αστοχίες και λάθη που έχουν βαθιά χαράξει τη ζωή και την καθημερινότητα μας.

  Εύχομαι η καινούρια χρονιά να δώσει πίστη και δύναμη σε όλους μας για να μπορέσουμε να σβήσουμε κάθε αρνητικό του παρελθόντος και με αισιοδοξία να ανοίξουμε δρόμους ψυχικής, πνευματικής και εθνικής ανάτασης.

      Στους απανταχού Δωδεκανησίους εύχομαι καλή χρονιά με υγεία, ευτυχία και προκοπή!”

motomike-ny-wishes_v2web

Μήνυμα της π. Βουλευτού Δωδεκανήσου Μίκας Ιατρίδη για το νέο έτος.

 

Εύχομαι σε όλους τους συμπατριώτες και τις συμπατριώτισσες μου, καλή χρονιά, με υγεία και αγάπη.

 

Το 2015 είδε τη διάψευση των προσδοκιών μας για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας, για μια καλύτερη προοπτική για τη χώρα μας.

 

Ταυτόχρονα, όμως, ο χρόνος που μας πέρασε έδειξε σε όλους ότι η αλήθεια και η σκληρή πραγματικότητα δίνει την καλύτερη απάντηση σε αυτούς που επιμένουν να μοιράζουν υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα.

 

Το 2015 οι νησιώτες και οι νησιώτισσες δείξαμε ότι είμαστε αποφασισμένοι να μείνουμε στον τόπο μας, να συνεχίσουμε να δημιουργούμε για εμάς και τις οικογένειες μας.

 

Γιατί, το καθάριο βλέμμα μας, η προνοητικότητα μας και η αγάπη για τα χώματα που πατάμε, μας κρατούν σε ετοιμότητα, ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

 

Εύχομαι και το 2016 να συνεχίσουμε, με την ίδια δύναμη και την ίδια όρεξη, να κρατάμε τα νησιά μας ζωντανά ως εστίες δημιουργικότητας, ανάπτυξης, συμπόνιας και αλληλεγγύης.

 

Εύχομαι ο νέος χρόνος να φέρει στα σπίτια και τις οικογένειες όλων μας περισσότερες όμορφες στιγμές με πολλά χαμόγελα.

 

Χρόνια πολλά! Καλή χρονιά!

ΣΥΔΠΕ ΕΥΧΕΣ

Ο ΣΥ.Δ.ΠΕ ΔΩΔ/ΣΟΥ  ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

**ΧΑΡΑ**ΕΥΤΥΧΙΑ**ΑΓΑΠΗ**

**ΥΓΕΙΑ**ΚΑΙ**ΕΙΡΗΝΗ**

ΓΙΑ ΤΟ **2 0 1 6**

*********

12442834_1150410434969909_953664038_n

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.