ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Νέων Αφάντου για την 2η Γιορτή Παραδοσιακής Αφαντενής Τηγανίτας

Άλλη μια εκδήλωση του Συλλόγου μας  ολοκληρώθηκε με επιτυχία . θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν ώστε να γίνει  φέτος η 2η Γιορτή Παραδοσιακής Αφαντενής Τηγανίτας . Την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την συνδιοργάνωση ,την Δημοτική Ενότητα Αφάντου ,τον Δήμο Ρόδου και την Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου για την πολύτιμη βοήθεια τους σε ότι χρειαστήκαμε.  

Για τον εξοπλισμό Το ζαχαροπλαστείο  Πακό , το filippos catering ,τον παραδοσιακό  αλευρόμυλο Καντής, το Νικολής Αρτοδημιουργίες Ρόδου ,το Αrtisti di gelato τους κυρίους Δοντά Βασίλη και Πέρο Παναγιώτη , τον κύριο Λόγγο Μιχάλη, τον διευθυντή του 3ου δημοτικού κ. Διάκου Παναγιώτη , τους κυρίους Γιώργο και Δημήτρη Κουμνάκη για την παραχώρηση του χώρου που έγινε η παραγωγή ,το ράδιο Αρχάγγελος  και τα ενημερωτικά σάιτ  για την φιλοξενία διαφημίζοντας έτσι την εκδήλωσή μας.

Τους πολιτιστικούς συλλόγους που πλαισίωσαν την εκδήλωση με τα χορευτικά τους τμήματα ,τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ψίνθου ‘’Τέρψης’’, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λάρδου ‘’ο Ταξιάρχης’’, τον Σύλλογο Πελοποννησίων Ρόδου ‘’ο Μωριάς ‘’ ,τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρεμαστής ‘’Πρόοδος ‘’και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρχαγγέλου ‘’ο Αίθωνας’’ .

Τον φίλο Στράτο Τσιρακάκη και την ορχήστρα του που κάλυψε μουσικά την εκδήλωσή μας .Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ  στον κ. Τριαντάφυλλο , στις γυναίκες του χωριού και κυρίως  στα παιδιά του Γυμνασίου Αφάντου που  μοιράστηκαν μαζί μας την αγωνία και το άγχος ,έτρεξαν ,κουράστηκαν όλες αυτές τις μέρες .

Τέλος να ζητήσουμε ένα μεγάλο ΣΥΓΝΩΜΗ για τυχών λάθη και παραλήψεις .

Σας ευχαριστούμε που μας τιμήσατε με την παρουσία σας ,ελπίζουμε να το διασκεδάσατε όσο και εμείς !!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.