ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ευχαριστήριο στον ΔΟΠΑΡ για την υποστήριξη των Αγώνων «Σταμάτεια 2017» και την συνδιοργάνωση «Περιφερειακών Αγώνων Στίβου Ν. Αιγαίου 2017»

 

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου ευχαριστεί τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ και τα στελέχη για την υποστήριξη στην  ολοκλήρωση των δύο προγραμματισμένων αγώνων στίβου ( ΤΑ 5α  ΣΤΑΜΑΤΕΙΑ στις 22-23 Απριλίου και τους Β’ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ  ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ στις 29-30 Απριλίου) στο ΔΑΚ ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ που πραγματοποιήθηκαν με εξαιρετική επιτυχία.

Η  πετυχημένη πραγματοποίηση των δύο προαναφερόμενων εκδηλώσεων  οφείλεται πέραν των δικών μας ενεργειών και στη συμπαράσταση του ΔΟΠΑΡ, με τη κινητοποίηση του στελεχιακού προσωπικού του Οργανισμού, με αποτέλεσμα οι αγώνες να διεξαχθούν σε ένα ανανεωμένο στην εμφάνιση Στάδιο με τη φροντίδα του προσωπικού του Σταδίου.

Παράλληλα η  ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ των Β’ Περιφερειακών Αγώνων στίβου Νοτίου Αιγαίου, έδωσε τη δυνατότητα στους αθλητές και αθλήτριες των αθλητικών αποστολών των νησιών των Κυκλάδων και Δωδεκανήσου να γευτούν τη φιλοξενία του οικοδεσπότη Δήμου μας, μέσω του ΔΟΠΑΡ.

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου εύχεται στο νέο πρόεδρο κ. Στέφανο Κυριαζή να έχει μια πετυχημένη θητεία στο ρόλο που του εμπιστεύθηκε ο Δήμαρχος, με αποδέκτη την αθλούμενη νεολαίας και κοινωνία της Ρόδου.

                                   Για την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ  Δωδεκανήσου

           

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.