ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Εύκολες και νόστιμες τυροκροκέτες

ΥΛΙΚΑ
• 200 γραμ. γκούντα
• 200 γραμ. ρεγκάτο
• 200 γραμ. κεφαλογραβιέρα
• 3 ασπράδια αυγών + 1 κρόκο
• 3 κ.σ. κορν φλάουρ
• ελάχιστο αλάτι και πιπέρι
• Καλαμποκέλαιο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Τρίβουμε όλα τα τυριά στο χοντρό του τρίφτη
2. Προσθέτουμε τα αυγά και το κορν φλάουρ, αλάτι και πιπέρι.
3. Ζυμώνουμε πολύ καλά μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά.
4. Τα αφήνουμε για περίπου 1 ώρα στο ψυγείο να σφίξουν
5. Έπειτα τα πλάθουμε σε μπαλάκια στο μέγεθος του καρυδιού και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι

mothersblog.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.