ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ
%ce%ad%cf%84%cf%83%ce%b9-%ce%b8%ce%b1-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%b7%cf%81%ce%ae%cf%83%ce%b5%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%b1-%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%b9%cf%84%ce%ac%cf%81%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bb

Έτσι θα διατηρήσετε τα μανιτάρια αναλλοίωτα!

Για να διατηρήσετε τα μανιτάρια αναλλοίωτα, βάλτε τα στη δροσερή αποθήκη τροφίμων σας ή στο συρτάρι λαχανικών του ψυγείου σας πάντα με το καπελάκι τους προς τα κάτω ώστε αν παρουσιαστεί κάποιο έντομο να το τσακώσετε στο πόδι.

Καταναλώστε τα σε 2-3 μέρες το πολύ και σίγουρα πριν την τελική ημερομηνία ανάλωσής τους.
Στο ψυγείο διατηρούνται 1-2 ημέρες, στο καταψύκτη 8-12 μήνες. Μη τα πλένεται πριν την αποθήκευση στη κατάψυξη.
Ξήρανση στους 40-50 βαθμούς, στο φούρνο ή σε ειδική συσκευή, Μέθοδος που αντικαθιστά την παραδοσιακή ξήρανση και ενδεχομένως εξασφαλίζει διατήρηση για χρόνια, μειώνει τους όγκους και προσφέρει ευελιξία.
Ομάδα neadiatrofis.gr 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.