ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Έτσι πέθανε ο τραγουδιστής Τόνι Βαβάτσικος – Όλα όσα προέκυψαν από την απομαγνητοφώνηση συνομιλιών

Ο Τόνι Βαβάτσικος άφησε την τελευταία του πνοή το 2008, σε ηλικία 78 ετών, μέσα στο ασθενοφόρο, που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Ταχυδρόμος Βόλου, ποινή φυλάκισης δεκαπέντε μηνών με αναστολή και εφέσιμη επέβαλε χθες το Τριμελές Εφετείο Λάρισας σε πρώην Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Ζαγοράς για ανθρωποκτονία από αμέλεια.


Ο πρώην Διευθυντής, σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίστηκε στο Δικαστήριο ότι δεν του είχε μεταφερθεί η σωστή εικόνα για το πόσο σοβαρό ήταν το περιστατικό, με αποτέλεσμα να μην κρίνει σκόπιμο να στείλει το ασθενοφόρο επειδή το Κέντρο Υγείας είχε μόνο ένα. Ωστόσο, ο εισαγγελέας έδρας στην πρότασή του επισήμανε ότι στις 2.30 τα ξημερώματα που κλήθηκε το Κέντρο Υγείας εκ νέου γιατί η υγεία του ασθενούς είχε επιδεινωθεί έπρεπε να στείλει άμεσα ασθενοφόρο για την μεταφορά του.


Ο τραγουδιστής μετά από εννέα ώρες που εκδηλώθηκε το πρόβλημα υγείας του πέθανε μέσα στο ασθενοφόρο, που δεν είχε οξυγόνο.


Σύμφωνα με την απομαγνητοφώνηση συνομιλιών εκείνη τη νύχτα, μετά από την πρώτη κλήση στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς, τον ασθενή επισκέφθηκε στο σπίτι του αγροτικός γιατρός συνοδευόμενος από τον οδηγό ασθενοφόρου, τον εξέτασε, συνομίλησε τηλεφωνικώς με το διευθυντή του Κ.Υ. και με τον γιατρό του τραγουδιστή, που γνώριζε το πρόβλημά του και του έδωσε μόνο φαρμακευτική αγωγή.


Δυστυχώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και δεν κατάφερε να φτάσει στο νοσοκομείο. Μετά τη δίκη, ο πρώην Διευθυντής άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

gossip-tv.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.