ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Έτσι είναι το σώμα μιας γυναίκας 24 ώρες μετά τη γέννα – Η συγκλονιστική εικόνα που έγινε viral

Τη συγκλονιστική αλλαγή στην οποία υπόκειται το σώμα της γυναίκας που τεκνοποιεί αποτυπώνει στο φακό της κάμεράς της η Έρικα Άντριους από το Οχάιο των ΗΠΑ.

Η φωτογραφία έγινε viral, καθώς την τράβηξε 24 ώρες αφότου έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της. Περισσότερα από 30.000 άτομα έκαναν share τη εν λόγω φωτογραφία, ενώ συγκέντρωσε από τις πρώτες ώρες, πάνω από 5.000 σχόλια. 

  • Τα εγκλήματα πάθους που συγκλόνισαν την Ελλάδα

Η Ερικα συνόδευσε τη φωτογραφία της με το λίγων ωρών μωρών της με ένα συγκλονιστικό κείμενο για το πώς αισθάνεται μια γυναίκα 24 ώρες μετά τη γέννα:

Eτσι μοιάζει μια γυναίκα 24 ώρες μετά τον τοκετό. Το μωρό στον μάρσιπο. Κολλητά επάνω σου. Σερβιέτες και μια ρόδινη όψη. Το σώμα μου αισθάνεται σαν να έτρεξε σε μαραθώνιο και η καρδιά μου είναι ακόμη ανοιχτή από το χθεσινό ταξίδι. Η γέννηση μας ανοίγει όπως ο σεισμός τη γη και εγώ είμαι ακόμη στην οικεία, εύθραυστη δίνη του εν λόγω ανοίγματος. Νιώθω ωμή. Ευαίσθητη. Διαφορετική. Νιώθω σαν να είμαι στην κυματισμένη επιφάνεια του ωκεανού που με πετά πέρα δώθε, μεταξύ ευτυχίας, ευγνωμοσύνης, μελαγχολίας και θλίψης. Πριν από 23 ώρες είχα μια ζωή μέσα μου και μέσα στις ώρες που μεσολάβησαν μεταμορφώθηκα και άφησα τη ζωή να βγει από μέσα μου, στα χέρια που περίμεναν ανοιχτά να τον πάρουν αγκαλιά. Το κενό στη μήτρα μου μου προκαλεί ένα βαρύ συναίσθημα συντριβής, αλλά ακούω αυτή τη μικρή ζωούλα να κλαψουρίζει και να ψάχνει το στήθος μου και γεμίζω και πάλι. Ακόμη επεξεργάζομαι την όμορφη μετάβαση που βιώνει όλη η οικογένειά μου και μου προκαλεί δέος η δύναμη που έχουμε σαν άνθρωποι, σαν γυναίκες, σαν μητέρες. Αυτή τη φορά είναι τελείως διαφορετικό από οτιδήποτε άλλο.

Αμέσως μετά τον τοκετό ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία…

Ενώ την προηγούμενη ημέρα του τοκετού, μια φωτογραφία με την κοιλιά της στο μεγαλύτερο στάδιο της εγκυμοσύνης, αποδεικνύοντας ουσιαστικά ότι η κοιλιά παραμένει σχεδόν ίδια λίγες ώρες αφότου έχεις γεννήσει. 

Και αυτό είναι το νέο μέλος της οικογένειας!

Πηγή: diaforetiko.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.