ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Έτσι είναι σήμερα η ζωή της αδελφής της αδικοχαμένης Φαίης – Δείτε τη μεταμόρφωση της “Πέτρας του Σκανδάλου”!

Να αφήσει οριστικά πίσω της το παρελθόν που τη βαραίνει φαίνεται πως προσπαθεί η 34χρονη αδελφή της αδικοχαμένης Φαίης Μπλάχα.

Η «πέτρα του σκανδάλου» Μαρία-Ελένη είχε κριθεί ένοχη από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας για τις κατηγορίες της ψευδορκίας και της υπόθαλψης εγκληματία, καθώς παρείχε κάλυψη στον Βαγγέλη Στεφανάκη, τον άνδρα που χτύπησε μέχρι θανάτου την 23χρονη αδελφή της στις 6 Απριλίου του 2013.

Σχεδόν έναν χρόνο μετά την καταδίκη της σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών με τριετή αναστολή και ενώ αναμένεται η εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό (έχει προσδιοριστεί για τις 16 Νοεμβρίου 2015), η Μαρία-Ελένη δείχνει να έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της. Με τη βοήθεια των φίλων της η Μανία, όπως τη φωνάζουν, προσπαθεί να βρει ξανά τους ρυθμούς της, ενώ το χαμόγελο έχει επιστρέψει στα χείλη της.

Σύμφωνα με πληροφορίες καθημερινής εφημερίδας, η εντυπωσιακή 34χρονη με την καλλίγραμμη σιλουέτα έχει ανανεώσει το λουκ της -έχει πια κατακόκκινα μαλλιά-και αφιερώνει τον χρόνο της στην πιο «πιστή» συντροφιά της τους σκύλους τους οποίους λατρεύει. Μάλιστα ταξιδεύει συχνά ανά την Ελλάδα (όπως προσφάτως στη Θεσσαλονίκη και αλλού) συνοδεύοντας τους τετράποδους φίλους της σε διαγωνισμούς μορφολογίας σκύλων.

Ας σημειωθεί ότι η Φαίη Μπλάχα, στις 6 Απριλίου 2013, ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον φίλο της Βαγγέλη Στεφανάκη. Η Μαριαλένα Μπλάχα, αδερφή του θύματος, είχε παράλληλη σχέση με τον ίδιο άντρα και επιχείρησε να τον καλύψει.

Σχετικά με την αρχή του «κακού», δηλαδή την σχέση των δύο κοριτσιών με τον Βαγγέλη Στεφανάκη, η Μαριαλένα έχει ομολογήσει ότι είχαν διπλή σχέση:

«Η αλήθεια είναι μία. Γνωρίσαμε την ίδια μέρα αυτό τον άνθρωπο (Στεφανάκη) και κάναμε παρέα. Αρχικά δεν έδειχνε ενδιαφέρον για κάποια από εμάς αλλά στη συνέχεια αποφάσισε να κάνει κάτι μαζί μου. Η αλήθεια είναι ότι εγώ βρισκόμουν τότε σε μία πολύ ευάλωτη στιγμή της ζωής μου: είχα χωρίσει, ήμουν σε διάσταση εδώ και καιρό. Σε κάθε περίπτωση ήταν λάθος, είχα σχέση με έναν άνθρωπο πολύ μικρότερο μου και για εμένα μόλις έγινε, καταχωρήθηκε σαν ένα λάθος».

Ο Στεφανάκης στη συνέχεια έκανε κάτι και με την Φαίη ενώ η Μαριαλένα ισχυρίζεται ότι εκείνη είπε στην αδερφή της για το ιστορικό που είχαν οι δυο τους. «Εγώ δεν θεωρώ ότι τον διεκδίκησα, δεν είναι του χαρακτήρα μου να παρακαλάω και να πιέζω. Είναι θέμα χαρακτήρα και αξιοπρέπειας και σας είπα ότι για εμένα ήταν μια ευάλωτη στιγμή. Για εμένα όλο αυτό ήταν αρρωστημένο, ήρθε πρώτα σε εμένα και μετά έκανε κάτι με την αδερφή μου, όλο αυτό ήταν άσχημο».

Η Μαριαλένα Μπλάχα με τις προκλητικές εμφανίσεις στο παρελθόν:

Έτσι είναι σήμερα:

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.