ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Έτρεχε να σωθεί μέσα στα αίματα από τις μαχαιριές – Τον αποτελείωσε στην άσφαλτο ο φονιάς

Δεν κατάφερε να ξεφύγει από τον φονιά του ένας 18χρονος που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στη μέση του δρόμου και μπροστά στα έντρομα μάτια μικρών παιδιών.

Ο νεαρός πιστεύεται ότι δέχτηκε τις πρώτες μαχαιριές μέσα σε σπίτι στο Hayes, στο Λονδίνο, και βγήκε στον δρόμο μέσα στα αίματα για να ξεφύγει από τον δράστη. Τον πρόλαβε όμως και τον μαχαίρωσε επανειλημμένα στη μέση του δρόμου, με τις αρχές να έχουν συλλάβει έναν 18χρονο για το φριχτό έγκλημα.

Το θύμα, σύμφωνα με τους γείτονες, ήταν ένας ευγενικός και ήσυχος νεαρός. “Συνήθιζε να ξεχωρίζει. Ήταν ένας ήσυχος και ταπεινός νεαρός. Δεν φαινόταν τραμπούκος όπως οι άλλοι”, δήλωσε ο 33χρονος Arginder Marok που ζει την περιοχή όπου ξέσπασε ο φονικός καυγάς.

Μια άλλη γυναίκα που μένει στην περιοχή αρχικά πίστεψε ότι οι φωνές ήταν από παιδιά που έπαιζαν στον δρόμο. “Μακάρι να μπορούσα να είχα βοηθήσει. Εύχομαι να είχα κάνει κάτι. Ο νεαρός έτρεχε για να σωθεί. Είχε μαχαιρωθεί. Το πουκάμισό του ήταν μέσα στα αίματα. Ο δράστης τον μαχαίρωνε επανειλημμένα. Βγήκα και ούρλιαζα να σταματήσει”.

newsit.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.