ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Συγκλονιστικό βίντεο: Έτρεχε να σώσει το μωρό της – Το σκότωσε ο πατέρας

Συγκλονίζουν οι εικόνες από κλειστά κυκλώματα ασφαλείας που κατέγραψαν τον αγώνα δρόμου μιας μητέρας να σώσει το μωρό της. Από τη στιγμή που ο πατέρας πάει το παιδί τους που ταρακούνησε μέχρι θανάτου στην πόρτα της και τον αγώνα δρόμου μέχρι τα Επείγοντα.

Ο Liam Laverick δικάζεται για ανθρωποκτονία από αμέλεια, καθώς κατηγορείται πως ταρακούνησε το μωρό μέχρι θανάτου. Στο δικαστήριο παρουσιάστηκε το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του Tommy-Lee Laverick-Whitworth τον περασμένο Σεπτέμβριο. Στο συγκλονιστικό βίντεο φαίνεται ο Liam Laverick να φτάνει στην πόρτα του σπιτιού της αδερφής της γυναίκας του, να χτυπά και να ενημερώνει τη γυναίκα του για το τι είχε συμβεί. Η σοκαρισμένη γυναίκα δεν μπορεί να πιστέψει τον σοβαρό τραυματισμό του παιδιού της. Αρχίζει να τρέχει στους δρόμους για να πάει το μωρό της στο νοσοκομείο, όπου φαίνονται να μπαίνουν τελικά σε ένα δωμάτιο ανάνηψης.

Ο μικρός Tommy-Lee τοποθετήθηκε σε μηχάνημα υποστήριξης της ζωής αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον σώσουν. Πέθανε στις 25 Σεπτεμβρίου από καταστροφική εγκεφαλική βλάβη. Στο δικαστήριο έγινε γνωστό πως ο πατέρας του είχε καπνίσει κάνναβη και παραπονιόταν ότι είναι κουρασμένος τη στιγμή που κατηγορείται ότι ταρακούνησε μέχρι θανάτου τον γιο του. Αντί μάλιστα να μεταφέρει το μωρό στο νοσοκομείο, το πήγε στη γυναίκα του.

“Είναι σημαντικό το ότι επέλεξε να μην πάει στο νοσοκομείο. Δείχνει ότι ήξερε καλά τι είχε κάνει και πως ήταν πολύ αργά. Καθυστερούσε να το πάει στο νοσοκομείο για να μη μάθουν τι είχε κάνει. Από τη στιγμή που είδε το μωρό της, η Kelly Whitworth ήξερε ότι μόνη ελπίδα ήταν να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ο κατηγορούμενος την ακολουθούσε, αλλά φαίνεται ότι δεν βιαζόταν όσο εκείνη.

Δεν ήταν ευτυχισμένος με την εγκυμοσύνη της. Της είχε ζητήσει να κάνει έκτρωση. Ο Tomy-Lee γεννήθηκε στις 28 Αυγούστου και το κλάμα του εκνεύριζε τον Liam. Δεν ενδιαφέροταν για τον γιο του. Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που τσακώνονταν διαρκώς. Ίσως να μην ήθελε να σκοτώσει ή να τραυματίσει σοβαρά το μικρό αγόρι. Χωρίς αμφιβολία μετάνιωσε ότι είχε κάνει και ίσως η αγωνία του να ήταν αυθεντική. Αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο ίδιος προκάλεσε τις βλάβες στο μωρό”, σημείωσε ο εισαγγελέας.

newsit.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.