ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ετοιμοθάνατος έφυγε από το νοσοκομείο για να κάνει το… τελευταίο του τσιγαριλίκι

Ένας 70χρονος με καρκίνο που οι γιατροί του δίνουν μόλις λίγες ημέρες ζωής επέλεξε να πεθάνει με τον τρόπο του

Ένας άνδρας με καρκίνο στο τελευταίο στάδιο, έφυγε από το νοσοκομείο που βρισκόταν προκειμένου να πραγματοποιήσει την τελευταία του επιθυμία: να πεθάνει σπίτι του καπνίζοντας τσιγάρο με κάνναβη.

mellothanatos2

Ο 70χρονος Patrick Ford, διαγνώσθηκε με καρκίνο στο έντερο τον περασμένο Δεκέμβριο και πλέον οι γιατροί του δίνουν λίγες ημέρες ζωής. Έτσι κι αυτός, την περασμένη Παρασκευή ζήτησε από το νοσηλευτικό, ως τελευταία επιθυμία, να του επιτρέψουν να κάνει -παρέα με τον φίλο του- το τελευταίο του τσιγαριλίκι.

Οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου αρνήθηκαν και έτσι ο Patrick έφυγε από το νοσοκομείο Drumconner Nursing Home και ζήτησε από τον φίλο του να τον βοηθήσει, ώστε, να επιστρέψει στο διαμέρισμά του.

mellothanatos3

Όπως είπε ο 65χρονος φίλος του στη mirror είχαν κάνει κάποια τσιγάρα μέσα στο νοσοκομείο το τελευταίο διάστημα αλλά αυτή τη φορά «παρά το γεγονός πως είχαμε τον ανεμιστήρα να διώχνει τον καπνό από το παράθυρο, μας έπιασαν. Ο Patrick ζήτησε να του το επιτρέψουν ως τελευταία επιθυμία αλλά αρνήθηκαν. Έχει δικαίωμα ως άνθρωπος που πεθαίνει να κάνει ότι θέλει τις τελευταίες ημέρες της ζωής του.

mellothanatos1

Ο 70χρονος Βρετανός που πάσχει και από σχιζοφρένεια, καπνίζει κάνναβη πάνω από 15 χρόνια, ωστόσο, τους τελευταίους μήνες το κάνει και ως παυσίπονο. Κάπνιζε πάντα χωρίς να είναι κάποιος άλλος μπροστά αν υπήρχε και η παραμικρή πιθανότητα να τον ενοχλήσει αυτή η συνήθεια. Όταν το νοσοκομείο του αρνήθηκε να το κάνει, εκείνος έφυγε, επέστρεψε με τον φίλο του στο διαμέρισμα του και πλέον κάνει τα τσιγαριλίκια του ακούγοντας την αγαπημένη του μουσική από τη δεκαετία του 1960, περιμένοντας τον θάνατο…

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.