ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ετοιμοθάνατη λέαινα “αναστήθηκε” από έρωτα !

Για καιρό ο άνθρωπος που είχε τα λιοντάρια Kahn και η Sheila τα χρησιμοποιούσε για φωτογραφίες και πάρτι όπως και πολλά άλλα λιοντάρια.

Μέχρι που έφτασε η στιγμή να διασωθούν από το In-Sync Exotics Wildlife Rescue and Education Center. Μετά από 6 μήνες που ζούσαν χωριστά, ο 6χρονος Kahn είχε αρχίσει να υποσιτίζεται και να τρώει την ουρά του από άγχος και πλήξη. Ήταν όμως εύκολο να θεραπευτεί λόγω του φιλικού χαρακτήρα του.

In-Sync Exotics

In-Sync Exotics

In-Sync Exotics

In-Sync Exotics

Η 15 μηνών λιονταρίνα Sheila από την άλλη πλευρά είχε φτάσει σε σημείο να πεθάνει. Ήταν τόσο αδύναμη που δεν μπορούσε ούτε να σταθεί. Έμοιαζε άψυχη και έκανε συνέχεια εμετό, αλλά οι άνθρωποι του κέντρου διάσωσης δεν τα παράτησαν.

In-Sync Exotics

In-Sync Exotics

In-Sync Exotics

Επί δύο εβδομάδες η επικεφαλής του κέντρου τάιζε τη Sheila. Έπασχε από μια ασθένεια που την είχε κάνει να χάσει την όρεξή της και να πέφτει σε λήθαργο. Ωστόσο δεν σταμάτησαν να προσπαθούν να τη συνεφέρουν.

Τα δύο λιοντάρια μεταφέρθηκαν το ένα δίπλα στο άλλο και τότε ήρθε ο έρωτας με την πρώτη ματιά. Μετά από 3 μήνες γνωριμίας, τα δύο λιοντάρια “παντρεύτηκαν” και ζουν έκτοτε στον ίδιο περιφραγμένο χώρο!

In-Sync Exotics

In-Sync Exotics

In-Sync Exotics

newsit.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.