ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Απίστευτο! 5χρονος έσωσε τον πατέρα του κι εκείνος αυτοκτόνησε!

Είναι μία ιστορία που δημιουργεί κόμπο στο στομάχι. Ένας 5χρονος στη Γαλλία πήρε το ποδήλατό του μέσα στη νύχτα, υπό καταρρακτώδη βροχή, για να καλέσει βοήθεια, όταν ο πατέρας του υπέστη καρδιακό επεισόδιο. Στην συνέχεια, ωστόσο, ο πατέρας του μικρού με την απίστευτη θέληση ψυχής, αυτοκτόνησε!

Ο πατέρας του 5χρονου υπέστη καρδιακό επεισόδιο. Σώθηκε όμως από τον 5χρονο γιοτου που έφυγε μέσα στη νύκτα και από καταρρακτώδη βροχή για να αναζητήσει βοήθεια!

Στην συνέχεια, ωστόσο, αυτοκτόνησε, όπωςέγινε γνωστό από τις αρχές της πόλης όπου κατοικούσε. Ο 58χρονος αυτοκτόνησε τη νύκτα του Σαββάτου προς την Κυριακή έγινε γνωστό από πηγές του δήμου του Σεν-Πιερ-Λα- Κουρ.

Ο άνδρας υπέστη καρδιακό επεισόδιο τη νύκτα της Τετάρτης και ο μικρός γιος του έφυγε με το ποδήλατό του, στη μέση της νύχτας και ενώ έξω έβρεχε καταρρακτωδώς, για να φέρει βοήθεια. Το παιδί κάλυψε περισσότερα από 3 χιλιόμετρα σε έναν δρόμο της Μαγέν, στη δυτική Γαλλία, μέχρι που το εντόπισε ένας οδηγός αυτοκινήτου και ειδοποίησε τις αρχές.

Ο πατέρας του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου σώθηκε και πήρε εξιτήριο…

newsit.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.