ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Έσωσαν γάιδαρο από βέβαιο πνιγμό και αυτός τους ευχαρίστησε έτσι..[εικόνες & βίντεο]

Σίγουρα, ένα καταφύγιο ζώων το τελευταίο που περιμένει είναι να δεχθεί κλήση προς διάσωση ενός… γαϊδαράκου που κινδυνεύει να πνιγεί σε πλημμύρα σε πόλη της Ιρλανδίας.

Το ιρλανδικό καταφύγιο ζώων «Animal Heaven Animal Rescue» έφτασε στο σημείο της πόλης County Kerry, όπου βρισκόταν ο παγιδευμένος Μάικ και κατάφερε μετά από πολύ μεγάλη προσπάθεια να τον απεγκλωβίσει, σώζοντας του τη ζωή.

Το άτυχο ζώο –θύμα πλημμύρας της περιοχής- είχε κολλήσει στη λάσπη και όσο η στάθμη του νερού ανέβαινε, εκείνο πάλευε να γλιτώσει τον πνιγμό. Ένα μήνυμα στο Facebook περιέγραψε πλήρως την κατάσταση:

«Συναγερμός. Επείγον. Σας παρακαλώ βοηθείστε με. Υπάρχει ένας γάιδαρος παγιδευμένος στα νερά της πλημμύρας του Kilorglin. Χρειάζομαι μια βάρκα και μερικούς άντρες να με βοηθήσουν. Έχω εγώ σχοινιά. Σας παρακαλώ βοηθείστε με»!

Posted by Animal Heaven Animal Rescue on Sunday, December 6, 2015

Η ανταπόκριση ήταν τεράστια και δυο γενναίοι άνδρες ρίχτηκαν στα νερά σώζοντας τον γαϊδαράκο που αργότερα ονόμασαν Μάικ. Εκείνος, τους ευχαρίστησε με ένα τεράστιο χαμόγελο που μέσα σε ελάχιστες ώρες έγινε viral!

Πλέον, το ζώο έχει ιδιοκτήτη, κοιμάται στα ζεστά έχει την προσοχή που του αξίζει.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.