ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Εστελνε μηνύματα σε άλλους άντρες και την ανάγκασε να βγει γuμνή στο δρόμο… για να την τιμωρήσει! (φωτό & video)

Θύελλα έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο το παρακάτω βίντεο, στο οποίο, σύμφωνα με τα στοιχεία που το συνοδεύουν, ένας άνδρας ταπεινώνει τη σύζυγό του αναγκάζοντάς τη να περπατήσει γυμνή στο δρόμο, τιμωρώντας την έτσι επειδή την έπιασε να ανταλλάσσει «ερωτικά» μηνύματα με άλλους άνδρες.
 
Ο άνδρας ακολουθεί τη γυναίκα καταγράφοντας τη γυμνή πορεία της ενώ εκείνη καλύπτεται μόνο με μία πετσέτα. Εκείνη είναι εντυπωσιακά ήρεμη, με δεδομένο αυτό που καλείται να κάνει, ενώ εκείνος τη βρίζει επειδή αντάλλασσε μηνύματα με επτά άλλους άνδρες.
 
Tο βίντεο έχει προκαλέσει οργή στα social media ενώ ορισμένοι χρήστες αμφισβητούν την αυθεντικότητά του.
 
Καθώς η γυναίκα περπατά στο δρόμο, σε δρόμο της Νέας Υόρκης, όπως αναφέρεται, με την πετσέτα τυλιγμένη γύρω της, ο άνδρας της φωνάζει στα ισπανικά: «Βγάλε την πετσέτα, συνεργάσου σκύλα, δείξε ποια είσαι, τόσο όμορφη και τόσο καταπληκτική. Έλα, πάμε, πες γεια στην κάμερα και εξήγησε γιατί το κάνεις όλο αυτό. Βγάλε την πετσέτα και πλήρωσε το τίμημα της ντροπής που νιώθω εγώ που σου είπα πόσο όμορφη ήσουν και πως ήθελα να κάνω μαζί σου οικογένεια ενώ εσύ μιλούσες με άλλους επτά άνδρες».
 
«Όχι για να κάνω σεξ μαζί τους», απαντά η γυναίκα, κάτι που εξοργίζει τον άνδρα ακόμα περισσότερο. «Α, όχι για σεξ. Αλλά συζητούσες για φιλιά με “αγάπη” και “μωρό μου” και τις φωτογραφίες», συνεχίζει εκείνος. «Βγάλε την πετσέτα, να δουν οι άνδρες με τους οποίους μιλούσες αν αξίζεις τον κόπο… να μιλάς με επτά άνδρες ενώ εγώ ήμουν μαζί σου…»
 
Τότε της τραβά την πετσέτα κι εκείνη μένει ολόγυμνη, φορώντας μόνο τις μπότες της, να προσπαθεί να κρυφτεί ανάμεσα στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα και να καλυφθεί με την κουκούλα μιας μηχανής.
 
Καθώς εκείνη στέκεται τυλιγμένη με την κουκούλα ο άνδρας συνεχίζει να της φωνάζει: «Τώρα μάλιστα, να τι αξίζεις. Πραγματικά νομίζεις πως θα μείνω μαζί σου ενώ ανταλλάσσεις γυμνές φωτογραφίες, σκύλα;»
 
Η γυναίκα ζητά πίσω την πετσέτα κι εκείνος αρνείται λέγοντας «αυτό σου αξίζει».
 
Δεν είναι σαφές σε ποια περιοχή της Νέας Υόρκης καταγράφηκε το περιστατικό αλλά ορισμένοι υποστηρίζουν πως πρόκειται για το Χάρλεμ.

 

petgasf2petgasf3petgasf4

 

www.pronews.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.