ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ένα γιγάντιο… φουσκωτό στήθος έστειλε μήνυμα υπέρ του θηλασμού στο Λονδίνο

Αν έχετε δει την ταινία «Τα πάντα γύρω από το σεξ» του Γούντι Άλεν, ίσως αυτό το θέαμα σας φαίνεται γνώριμο

Αν έχετε δει την ταινία «Τα πάντα γύρω από το σεξ» του Γούντι Άλεν, θα θυμάστε ίσως τη χαρακτηριστική σκηνή όπου ένα γιγάντιο γυναικείο στήθος, τριγυρνά στα βουνά και τα λαγκάδια, τρομοκρατώντας του κατοίκους της επαρχίας.

Με ένα παρόμοιο σουρεαλιστικό θέαμα βρέθηκαν αντιμέτωποι πρόσφατα οι κάτοικοι του Λονδίνου, και πιο συγκεκριμένα της περιοχής Shoreditch.

Το τεράστιο φουσκωτό στήθος που κοσμούσε την οροφή ενός κτιρίου στη συγκεκριμένη συνοικία στις 26 Μαρτίου (Ημέρα της Μητέρας στο ΗΒ), δεν είχε ωστόσο… επιθετικές διαθέσεις. 

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Bored Panda, o ρόλος του ήταν μάλλον επιμορφωτικός, αφού τοποθετήθηκε εκεί από την ανεξάρτητη εταιρεία ντιζάιν Mother London, στο πλαίσιο μιας καμπάνιας για την καταπολέμηση του στίγματος του θηλασμού. 

«Δύσκολα μπορεί να πιστέψει κάποιος ότι εν έτει 2017, οι Βρετανίδες μητέρες δέχονται ακόμα επικρίσεις από κάποιους όταν θηλάζουν δημόσια», έγραψε η εταιρεία στο blog της, προσθέτοντας ότι το συγκεκριμένο πρότζεκτ είναι ο δικός της τρόπος να υποστηρίξει το κίνημα #freethefeed.

 ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.