ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Εσκασε… βόμβα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο: Παραδέχθηκαν ότι στήθηκε το Αρμενία-Αλβανία

Η ίδια η Αρμενία δείχνει ότι παραδέχεται δημόσια ότι δωροδοκήθηκε από την Αλβανία για να… δώσει το παιχνίδι για τα προκριματικά του EURO 2016, το οποίο οι Αλβανοί κέρδισαν εύκολα 0-3 και προκρίθηκαν στα τελικά της Γαλλίας.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας της Αρμενίας Ρούμπεν Χαϊραπετιάν, που παραδέχθηκε πως το ματς για τα προκριματικά του EURO 2016 με την Αλβανία ήταν στημένο!

«Η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Αρμενίας, αλλά και η εθνική ομάδα είναι περιουσιακό στοιχείο του λαού. Είναι σωστό που υπάρχουν παράπονα. Εγώ, ως πρόεδρος της ομοσπονδίας θα κάνω τα πάντα ώστε να ξεπεράσουμε την κρίση. Οι διεθνείς παίκτες δεν θέλουν να αγωνιστούν. Όσον αφορά το παιχνίδι με την Αλβανία, υπήρξε προδοσία κατά τη διάρκειά του. Και ο καλύτερος προπονητής του κόσμου να ήταν στον πάγκο κατά τη διάρκεια του ματς με την Αλβανία, το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο», ήταν η δήλωση του προέδρου της ομοσπονδίας, Ρούμπεν Χαϊραπετιάν.

Στο συγκεκριμένο ματς, στο Ερεβάν, οι Αλβανοί είχαν επικρατήσει πολύ εύκολα 3-0 των Αρμενίων και σύμφωνα με διάφορες φήμες, αρκετοί διεθνείς από τους ηττημένους είχαν μοιραστεί συνολικά το ποσό των 2 εκατ. ευρώ, προκειμένου να έχουν μειωμένη απόδοση!

iefimerida.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.