ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η ερωμένη του άντρα μου ερχόταν όπου πηγαίναμε για να βλέπονται – Η ζημιά έγινε από το Facebook

Είμαι η Νατάσσα, έχω 2 αγόρια 14 χρονών και μια άλλη γυναίκα είχε δεσμό με το άντρα μου 10 μήνες πριν το πάρω είδηση. 

Είμαστε εδώ και 1 χρόνο σε διάσταση και σε 6 μήνες θα βγει το συναινετικό. Η άλλη είχε μπει για τα καλά στην ζωή μας και εγώ κοιμόμουνα τον ύπνο τον βαθύ…Μέσω της σελίδας μου στο facebook, παρακολουθούσε την ζωή μας και πολλές φορές ερχόταν στις καφετέριες που πηγαίναμε ή στο μπάσκετ των παιδιών μας για να είναι απέναντι του και να βλέπονται!!

Ενας εφιάλτης που λέγεται κοριός με βοήθησε και άκουσα τα πάντα…που να μην τα άκουγα…Το αποτέλεσμα: Τον έδιωξα από το σπίτι, αυτή χώρισε με τον άντρα της, εγώ έπαθα κρίσεις πανικού (μόνη μου ξαφνικά μετά από 30 χρόνια) πήρα αντικαταθλιπτικά, ο γιός της 27 χρονών με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ενώ αυτοί συνεχίζουν να είναι μαζί και ενδεχομένως να παντρευτούν!

Κάποια στιγμή όταν του είπα μην διανοηθείς να την γνωρίσεις στα παιδιά, μου είπε, σεβαστό για τώρα, αλλά αργότερα θα γίνει και αυτό!! Τι περιμένει λοιπόν αυτή η γυναίκα <η άλλη>…. υποσυνείδητα ίσως.. να πάρει την θέση της μητέρας που ζεί με τα παιδιά της και στην ουσία τα μεγαλώνει μόνη και γ@μιέται καθημερινά; …να την αγαπήσουν;..να την φτύσουν;.. ΤΙ; ΤΙ; ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ!!

Νατάσσα

singleparent.gr/

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.