ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ερευνα – σοκ: Στην Ελλάδα στήνονται και ματς πρωταθλημάτων U-19 και U-20

Νέες «βόμβες» στα θεμέλια του ελληνικού ποδοσφαίρου έρχεται να βάλει η Federbet.

Σε δελτίο Τύπου της αναφέρει ότι στην Ελλάδα υπάρχουν παιχνίδια «στημένα» ακόμη και για τα πρωταθλήματα των U-19 και U-20. Η Federbet είναι μια μη κερδοσκοπική ομοσπονδία, η οποία ασχολείται με τον παράνομο στοιχηματισμό και τα στημένα παιχνίδια στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Στις 2 Ιουνίου πρόκειται να παρουσιάσει στο Ευρωκοινοβούλιο την ετήσια αναφορά της για την ύπαρξη στημένων αγώνων στο ποδόσφαιρο. Σε αυτή αναμένεται να αναδείξει τις διαστάσεις που έχει πάρει το φαινόμενο αυτό από τον στοιχηματισμό στους αγώνες.

Στο δελτίο Τύπου της Federbet αναφέρεται χαρακτηριστικα «έχουν γίνει έρευνες στην Ισπανία και τη Λετονία για ένα παιχνίδι-φάντασμα στην Πορτογαλία για απειλές σε ανθρώπους όπως σε έναν Κύπριο διαιτητή, τον Μάριο Παναγή που έχει καταγγείλει στημένα παιχνίδια, για στημένα ματς σε Champions League στην Ελλάδα και την Ουκρανία από τα πρωταθλήματα των U19 και U20 μέχρι την πρώτη κατηγορία. Βρίσκουμε πρωταθλήματα σχεδόν χωρίς κανέναν αθλητικό κώδικα ηθικής σε βαλκανικές και νοτιοευρωπαϊκές χώρες».

iefimerida.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.