ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Απίθανες καταστάσεις στην ΕΠΟ – Έπεσε ξύλο στον ορισμό διαιτητών

Άλλο ένα επεισόδιο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτή τη φορά, οι άνδρες ασφαλείας της ΕΠΟ «έπαιξαν» ξύλο με μέλη της ΟΔΠΕ, λίγο πριν τον ορισμό των διαιτητών για την 7η αγωνιστική.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τις οποίες μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94,6, ο πρόεδρος της ΟΔΠΕ, Ηλίας Καραμάνης μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. μετέβησαν στα γραφεία της ΕΠΟ προκειμένου να προχωρήσουν στον ορισμό των διαιτητών για την 7η αγωνιστική.

Όπως κατήγγειλε ο κ.Καραμάνης δέχθηκε επίθεση, με σπρωξιές, απειλές, και τσαμπουκάδες όταν ζήτησε να εισέλθει στα γραφεία της ΕΠΟ για να συναντηθεί με τους υπεύθυνους και να προχωρήσει η ΟΔΠΕ στον ορισμό διαιτητών!

«Αντιμετωπίσαμε προβλήματα από 2-3 ανθρώπους. Ο ένας ήταν ευγενικός, ο άλλος ήταν νταής. Ήταν μέλη της ασφάλειας της ΕΠΟ. Έτσι μας είπαν και μετά άρχισαν τα σπρωξίδια και τις απειλές», τόνισε ο κ.Καραμάνης ο οποίος συνέχισε, τονίζοντας ότι εκείνος και ο γγ της ομοσπονδίας διαιτητών, Γιώργος Σπανέας ζήτησαν να συναντηθούν με τον Παυσανία Παπανικολάου. Αυτός όμως, όπως ανέφερε ο Ηλίας Καραμάνης δεν επέτρεψε την είσοδο τους, με αποτέλεσμα τα γεγονότα που ακολούθησαν.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.