ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Επίθεση στη Γερμανού: «Να κοιτάξει τα τεκνά της, να το βουλώσει! Θα την πλακώσω στις μηνύσεις» [Video]

Η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της «NaMaste» έδειξε το βίντεο με τον τραγουδιστή που μιμήθηκε την Έλενα Παπαρίζου τραγουδώντας το «My Number One», στο «Your Face Sounds Familiar» της Βουλγαρίας.

«Ο Βούλγαρος είναι για κλωτσίδια! Να του κάνουμε μηνύσεις; Όχι μωρέ, είναι σατιρικό σόου», είπε η Ναταλία και το του number one: «η Έλενα το ξέρει σωστά. Και ο Δάντης το ξέρει σωστά γιατί μαζί το γράψαμε».

O Mάνος Ψαλτάκης βλέποντας το απόσπασμα από την εκπομπή της ξέσπασε στο facebook: «Ο Βούλγαρος της έφταιξε τάχα μου. Ρε δεν πάτε στον αγύριστο! Την συμβουλεύω να κοιτάξει τα τεκνά της και να το βουλώσει, που λέει ότι ο Δάντης έγραψε το τραγούδι, γιατί θα την πλακώσω στις μηνύσεις και δεν θα ξέρει πού να κρυφτεί. Και γιατί μαντάμ Γερμανού δεν έβαλε εσένα μάρτυρα, αλλά έβαλε τρεις άσχετους με το τραγούδι; Ρε είστε για γέλια! Άντε στον αγύριστο! Κλέψατε, αλλά κάντε την πάπια… Μιλάτε κιόλας!».

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο στιχουργός είχε κινηθεί δικαστικά κατά του Χρήστου Δάντη, υποστηρίζοντας ότι του έκλεψε το τραγούδι  και το δικαστήριο αποφάσισε πως η πατρότητα του κομματιού ανήκει στον Μάνο Ψαλτάκη.

stroumfaki.org

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.