ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΗΠΑ: Επιστροφή αεροσκάφους λόγω… ύπνου! (video)

Κι όμως συνέβη κι αυτό: Αεροσκάφος της Alaska Airlines που είχε μόλις απογειωθεί από αεροδρόμιο του Σιάτλ με προορισμό το Λος Άντζελες αναγκάστηκε να επιστρέψει εσπευσμένα, επειδή είχε πάρει ο ύπνος έναν φορτοεκφορτωτή, με αποτέλεσμα να παγιδευτεί στο πρόσθιο διαμέρισμα φορτίου, κάτω από την καμπίνα των επιβατών.

Ο πιλότος του αεροσκάφους που εκτελούσε την πτήση 448 της Alaska Airlines άκουσε κρότους από το κάτω μέρος του αεροσκάφους μετά την απογείωσή του από το Διεθνές Αεροδρόμιο Σιάτλ-Τακόμα, νότια του Σιάτλ, σύμφωνα με την εταιρεία. Ακουγόταν ακόμη κάποιος να ουρλιάζει από το πρόσθιο διαμέρισμα φορτίου του αεροσκάφους, σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο του αεροδρομίου.

Alaska Airlines

Αφού το αεροσκάφος επέστρεψε και προσγειώθηκε με ασφάλεια, έπειτα από 14 λεπτά πτήσης, ο φορτοεκφορτωτής βγήκε εντέλει από το διαμέρισμα φορτίου, όπου πάντως η πίεση και η θερμοκρασία είναι ελεγχόμενες.

Αφού τον έβγαλαν από το αεροσκάφος, ο φορτοεκφορτωτής της εταιρείας Menzies Aviation εξήγησε ότι τον είχε πάρει ο ύπνος, όπως διευκρίνισε στην ανακοίνωσή της η Alaska Airlines. Ο εργαζόμενος είναι καλά, αλλά «μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους», ανέφερε ακόμη.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 newsbomb.gr
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.