ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Επιστολή συμπαράστασης του Πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας, στον Περιφερειάρχη

Πρόθυμη η Κύπρος να συμβάλει στην προσπάθεια αποκατάστασης των ζημιών, που προκλήθηκαν στο νησί της Κω από τον πρόσφατο σεισμό

Επιστολή συμπαράστασης του Πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας, στον Περιφερειάρχη

Γιώργος Χατζημάρκος: «Σε στιγμές σαν και αυτές αποδεικνύονται οι πραγματικά καλοί φίλοι»

Επιστολή στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, κ. Γιώργο Χατζημάρκο, απέστειλε ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα, κ. Κυριάκος Κενεβέζος, ο οποίος, εκ μέρους του κυπριακού λαού, εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και συμπάθειά του, για τις τραγικές στιγμές που πέρασε, αλλά και για τη δύσκολη περίοδο που βιώνει το νησί της Κω, συνεπεία του πρόσφατου καταστροφικού σεισμού. Ο Πρέσβης της Κύπρου μεταφέρει στον Περιφερειάρχη την πρόθεση του Προέδρου της Δημοκρατίας και της κυπριακής κυβέρνησης, να συμβάλει στην προσπάθεια αποκατάστασης των ζημιών που έχουν προκληθεί.

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, με απαντητική επιστολή του προς τον Κύπριο Πρέσβη, εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του για την άμεση, ειλικρινή και συγκινητική αγάπη και συμπαράσταση της Κυπριακής Δημοκρατίας, του λαού της Κύπρου και του ιδίου προσωπικά, την δύσκολη δοκιμασία που περνά το νησί. Παράλληλα, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας και την κυπριακή κυβέρνηση, για την πρόθεσή τους να συμβάλουν στην προσπάθεια αποκατάστασης των ζημιών, καλεί τον Κύπριο Πρέσβη να επισκεφτούν από κοινού το νησί της Κω.

 

Επισυνάπτονται οι δύο επιστολές 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.