ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Επιστολή ΕΟΚ στη FIBA: Δεν υπάρχουν εγγυήσεις για ασφάλεια στη Σαμψούντα

Την ανησυχία της για την ασφάλεια των αποστολών,ανάμεσά τους και της ελληνικής, στο προσεχές Ευρωπαϊκό U18 της Σαμψούντας,λόγω της έκρυθμης κατάστασης στην Τουρκία,εκφράζει η ΕΟΚ με επιστολή στη FIBA.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΕΟΚ έστειλε σήμερα (20/7) στην FIBA επιστολή με την οποία εξέφρασε την έντονη ανησυχία της για το Eυρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18, που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στη Σαμψούντα (30/7-7/8).

Τα πρόσφατα πολύ σοβαρά πολιτικά γεγονότα που συνέβησαν στην Τουρκία και η έκκρυθμη κατάσταση που ακόμα επικρατεί, έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις γονέων, αθλητών, προπονητών και όλων των εμπλεκόμενων που θεωρούν ότι δεν υπάρχουν εγγυήσεις ασφαλείας.

Από την ΕΟΚ αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η τοποθέτηση των διοικούντων την Παγκόσμια Ομοσπονδία μπάσκετ, προκειμένου να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις. Στις ίδιες ενέργειες έχουν προβεί οι ομοσπονδίες και άλλων χωρών των οποίων οι ομάδες πρόκειται να συμμετάσχουν στη διοργάνωση, όπως η Σλοβενία, η Ισπανία, η Σερβία, η Σουηδία, ενώ και πολλές άλλες έχουν εκφράσει πρόθεση να ακολουθήσουν.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.