ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Επίσκεψη του Προέδρου του Φυτωρίου κ. Μπαριανάκη  στην C.A.I.R . RHODES

 O εντεταλμένος Περιφερειακός σύμβουλος και Πρόεδρος του Περιφερειακού φυτωρίου και σφαγείων Ρόδου κ.  Μιχάλης Μπαριανάκης επισκέφτηκε την  C.A.I.R . RHODES   και   είχε συνάντηση με το πρόεδρο  της εταιρείας κ. Αγαπητό Παπουρδάνο ,τον Αντιπρόεδρο κ. Ελευθέριο Ζαμπελάκη και τον Γενικό Δ/ντη  κ. Αλέξανδρο  Γλυνό.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν να  ενημερώσει ο κ. Μπαριανάκης για την σύμβαση ενοικίασης   των 140 στρεμμάτων αμπελώνων μεταξύ C.A.I.R και φυτωρίου όπου λήγει στις 31/12/2015 με σκοπό την απόφαση για ανανέωση  του μισθώματος και την συνέχιση παραγωγής οίνων γαλλικών ποικιλιών.

Ο στόχος του Περιφερειακού  φυτωρίου είναι η μέγιστη απόδοση των 140 στρεμμάτων σε αντίθεση με  τα 2- 3 τελευταία χρόνια  όπου η παραγωγή είχε μειωθεί κατακόρυφα .

Αντάλλαξαν απόψεις και αμφότερες οι δυο πλευρές υποσχεθήκαν ότι θα ενημερώσουν τα διοικητικά συμβούλια για να παρθούν αποφάσεις για την εύρυθμη και παραγωγική  λειτουργία των αμπελώνων.

Αποφασίστηκε να γίνει μια νέα συνάντηση για οριστικοποίηση μιας νέας συνεργασίας και σύνταξη νέου συμβολαίου μεταξύ C.A.I.R και φυτωρίου.

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.