ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Επίσκεψη Θωμά Σωτρίλλη και Νίκου Καραμαρίτη στο Νοσοκομείο Ρόδου

 

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου “Ανδρέας Παπανδρέου”, ενόψει της Πρωτοχρονιάς, πραγματοποίησαν σήμερα, Παρασκευή, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου κ. Θωμάς Σωτρίλλης και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος,  αρμόδιος για τον τομέα υγείας, κ. Νίκος Καραμαρίτης.

 

Στην διάρκεια της επίσκεψής τους, αντάλλαξαν ευχές με την Διοικήτρια του νοσηλευτικού ιδρύματος κα Κατερίνα  Χατζηστρατή.   τον Υποδιοικητή κ. Σταμάτη Βασιλειάδη, τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό των Κλινικών.

 

Οι κκ Σωτρίλλης και Καραμαρίτης, ευχήθηκαν το 2017 να είναι μια χρονιά που θα βελτιώσει τις συνθήκες στον ευαίσθητο και νευραλγικό τομέα της υγείας και τόνισαν ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εξαντλεί τις δυνάμεις της, υπερβαίνοντας και αυτά ακόμη τα όρια των αρμοδιοτήτων της, στην συνεχή προσπάθεια ενίσχυσης των δομών υγείας ακόμη και στο πιο απομακρυσμένο νησί της Περιφέρειας, με στόχο την υγειονομική θωράκιση τους και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των κατοίκων τους.

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.