ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Επίσκεψη στελεχών τη Νέας Δημοκρατίας στην Κω για την παράνομη μετανάστευση

Στην Κω θα βρεθεί, αύριο Τετάρτη 3 Ιουνίου κλιμάκιο στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να έχει επαφές και συζητήσεις με τους φορείς και τις τοπικές αρχές για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τον τεράστιο αριθμό προσφύγων και παράνομων μεταναστών, που καθημερινά εισέρχονται στο νησί.

Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην Κω είναι εκρηκτική, καθώς πάνω από 1.500 μετανάστες παραμένουν εγκλωβισμένοι στο νησί, ενώ υπάρχουν ήδη ακυρώσεις στις κρατήσεις ξενοδοχείων, εξαιτίας των  αρνητικών εικόνων που εκπέμπουν τα διεθνή ΜΜΕ.

Οι εκπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας, θα επισκεφθούν την Αστυνομική Διεύθυνση Κω και το Λιμεναρχείο, ενώ θα έχουν συνάντηση στο Δημαρχείο με εκπροσώπους του Δήμου, της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου και των φορέων του νησιού.

Το κλιμάκιο θα αποτελείται από τον Υπεύθυνο του Τομέα Τουρισμού βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Μάνο Κόνσολα, τον Υπεύθυνο του Τομέα Εξωτερικών βουλευτή Β’ Αθηνών κ. Γιώργο Κουμουτσάκο και τον Υπεύθυνο του Τομέα Δημόσιας Τάξης βουλευτή Ν. Δράμας κ. Δημήτρη Κυριαζίδη.

allaksogolies.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.