ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Επίσκεψη Περιφερειακών Συμβούλων στο Δήμο Σύμης

Επίσκεψη πραγματοποίησαν την Τετάρτη 6/9/2017 ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος  και Πρόεδρος του   Περιφερειακού Φυτωρίου Ν. Αιγαίου κ. Μιχάλης Μπαριανάκης  και ο εντεταλμένος  Περιφερειακός Σύμβουλος για την Κοινωνική Μέριμνα  στον τομέα Δωδεκανήσου κ. Νίκος Καραμαρίτης στο νησί της Σύμης.

Σκοπός της επίσκεψης  ήταν η συμμετοχή τους σε σύσκεψη στο Δημαρχείο της Σύμης με τον Δήμαρχο κ. Ελευθέριο Παπακαλοδούκα  ,τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Μιχαήλ  Τσαβαρή  και τον Αντιδήμαρχο κ Βασίλειο Τσαβαρή.

 Τα θέματα  της σύσκεψης ήταν τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη  και νέα αιτήματα από τους συμμετέχοντες όπως η συντήρηση του Δημοτικού Σταδίου , η βελτίωση και συντήρηση του δρόμου Σύμης – Πανορμίτη , έργα για την βελτίωση του λιμανιού και ο Βιολογικός που βρίσκεται στο στάδιο της δημοπράτησης.

Επίσης συζητήθηκαν και θέματα Περιβάλλοντος – Πρασίνου όπου ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Φυτωρίου δήλωσε την στήριξη του σε ότι χρειαστεί  και θέματα Κοινωνικής Μέριμνας όπου ανακοινώθηκε από τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο η διαδικασία  ένταξης περίπου 200 δημοτών  Σύμης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο με τις ανάλογες προϋποθέσεις και η ένταξη των σχολείων  της Σύμης πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας βαθμίδος στο πρόγραμμα προσφοράς φρούτων της Κοινωνικής μέριμνας στο Νότιο Αιγαίο.

Το ίδιο βράδυ οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι τιμήθηκαν από τον Σύλλογο Αιμοδοτών Σύμης ,όπως και η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Ρόδου κ. Χατζηστρατή για την προσφορά τους σε εκδήλωση όπου μοιράστηκαν καλλωπιστικά φυτά και μπλουζάκια  προσφορά του Περιφερειακού Φυτωρίου και της Δ/νσης  Κονωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου.

Ακολούθησε Παραδοσιακό γλέντι για την γιορτή της τσικουδιάς.

 

 

                                                                                         

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.