ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

«Επίσκεψη κλιμακίου ΝΟ.Δ.Ε. Δωδεκανήσου στην Πάτμο »

Με την ευκαιρία εκδήλωσης κοπής  Βασιλόπιτας της Δημοτικής Οργάνωσης Πάτμου της Νέας Δημοκρατίας , ο Πρόεδρος και κλιμάκιο της ΝΟ.Δ.Ε. Δωδεκανήσου , επισκέφτηκε το νησί.

Την αίθουσα στην οποία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, κατέκλυσε πλήθος κόσμου, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την πρωτόγνωρη δυναμική που αναπτύσσει η Νέα Δημοκρατία  στην περιοχή μας .

Με την ευκαιρία της επίσκεψης ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. κ. Παύλος Μπακίρης συνοδευόμενος από στελέχη, συναντήθηκε με φορείς και επισκέφτηκε υπηρεσίες της Πάτμου στα πλαίσια της αποτύπωσης και καταγραφής των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα νησιά μας.

Η επίσκεψη στο Αστυνομικό τμήμα , το Λιμενικό σταθμό ,το παράρτημα του ΕΦΚΑ και η διεξοδική  ενημέρωση από τους επικεφαλής των υπηρεσιών , κατέδειξε για άλλη μια φορά τα οξυμένα προβλήματα τους και ειδικά αυτά της υποστελέχωσης που τις ταλανίζουν.

Η επίσκεψη στο Ιατρικό κέντρο της Πάτμου επιβεβαίωσε την κοινή αίσθηση των ελλείψεων σε υποδομές και ανθρώπινο δυναμικό, που θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές των νησιωτών.

Σε όλες τις περιπτώσεις οι υπεράνθρωπες προσπάθειες του υπάρχοντος ανθρώπινου δυναμικού είναι  ο μοναδικός  λόγος που το κρατικό οικοδόμημα παραμένει όρθιο.

Η περιοδεία έκλεισε με επίσκεψη στο Δημαρχείο Πάτμου και συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Γ. Στόικο. Ο Δήμαρχος ανέλυσε τις πρωτοβουλίες του Δήμου για προώθηση του τουρισμού, ανέδειξε τα προβλήματα στη λειτουργία του Δήμου και ζήτησε τη στήριξη της οργάνωσης για την προώθηση και επίλυση των σημαντικών προβλημάτων που το νησί αντιμετωπίζει.

Με το πέρας των επισκέψεων ο πρόεδρος κ. Μπακίρης δήλωσε τα παρακάτω :

«Τα νησιά μας είναι βασικός  πνεύμονας Ελληνισμού και αποτελούν  απαραίτητο  μοχλό για την επίτευξη οικονομικής και όχι μόνο, ανάπτυξης της πατρίδας μας.  Η ΝΟ.Δ.Ε. Δωδεκανήσου δεσμεύεται ότι  θα συνεχίσει να τα επισκέπτεται , να καταγράφει και  να προωθεί τα προβλήματα τους και να μάχεται για την επίλυσή τους»

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.