ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Να εύχεσαι να σου τύχει! Δείτε το επικό λάθος μοντέλου που χάρισε αυτοκίνητο αξίας 22.000 δολαρίων! [video]

Το λάθος ενός μοντέλου, που είχε προσληφθεί για να αποκαλύπτει τα δώρα, χάρισε σε παίχτρια τηλεοπτικού παιχνιδιού ένα πολυτελές αυτοκίνητο αξίας 22.000 δολαρίων.
Μια διαγωνιζόμενη σε ένα τηλεοπτικό παιχνίδι στάθηκε πολύ τυχερή, καθώς ακόμα και όταν η τύχη της την εγκατέλειψε ήρθε να τη βοηθήσει το μοντέλο που είχε προσληφθεί για να αποκαλύπτει τι κρύβεται πίσω από τις κάρτες που επιλέγει ο κάθε παίχτης.
 
Έτσι, όταν η παίχτρια επέλεξε μια κάρτα το αφηρημένο, το μοντέλο από την Κολομβία αποκάλυψε μια άλλη κάρτα, χαρίζοντας της απλόχερα ένα πολυτελέστατο αυτοκίνητο αξίας 22.000 δολαρίων.
Η διαγωνιζόμενη είχε επιλέξει άλλη κάρτα που δεν έκρυβε τίποτα, ωστόσο κατάφερε να μην φύγει με άδεια χέρια χάρη στο λάθος του εντυπωσιακού, κατά τα άλλα, μοντέλου.
 
Κατά την αποκάλυψη του δώρου η ίδια, που φαίνεται να αντιλήφθηκε το λάθος, αλλά και ο παρουσιαστής βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, με την τηλεοπτική κάμερα να καταγράφει το περιστατικό. Η εκπομπή μεταδιδόταν ζωντανά στον αέρα με αποτέλεσμα οι παραγωγοί και ο παρουσιαστής να μην μπορούν να διορθώσουν το ακριβό λάθος.
 
Πάντως, το μοντέλο ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter πως οι παραγωγοί ήταν πολύ υποστατικοί και πως ευτυχώς δεν έχασε τη δουλειά της. Ενώ, η ίδια δεν έχασε την ευκαιρία να αστειευτεί με το λάθος της.
 

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.