ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Επικίνδυνο φύκι στο Ναύπλιο στέλνει παιδί στο νοσοκομείο

Δεν είναι η πρώτη, αλλά η δεύτερη φορά που παιδί καταλήγει εσπευσμένα στο νοσοκομείο, εξαιτίας τσιμπήματος από φύκι στην παραλία της Καραθώνας, στο Ναύπλιο. Δύο χρόνια νωρίτερα, ο μικρός Μανώλης είχε επίσης εισαχθεί στο νοσοκομείο λόγω σοβαρής μόλυνσης από φύκι στην ίδια περιοχή. Πριν μερικές ημέρες σε κίνδυνο μπήκε η ζωή ενός ακόμα παιδιού, το οποίο βρέθηκε στην εν λόγω παραλία με την οικογένειά του, από την Αθήνα

Το παιδί, όπως βλέπετε και στις παρακάτω φωτογραφίες, τσιμπήθηκε σοβαρά από θαλάσσια ανεμώνη και, με ανυπόφορους πόνους, μεταφέρθηκε άμεσα από τους γονείς του στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Έμεινε, μάλιστα, εκεί μέχρι να υποχωρήσει η επικίνδυνη μόλυνση από το τσίμπημα.

Το παιδί που τσιμπήθηκε πριν μερικές ημέρες από μολυσμένο φύκι

photo619

Τις φωτογραφίες που βλέπετε τις ανέβασε η μητέρα του παιδιού στο Facebook, προκειμένου να προειδοποιήσει τους λουόμενους στην εν λόγω παραλία, η οποία μάλιστα έχει βραβευτεί και με Γαλάζια Σημαία, και να θορυβήσει τις τοπικές αρχές, προκειμένου να γίνουν σοβαροί έλεγχοι στην θαλάσσια περιοχή της Καραθώνας.

Πηγή: paratiritis-news.com

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.