ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Επίδειξη μόδας με γυμνa μοντέλα

Το ακούσαμε κι αυτό… ή μάλλον το είδαμε! Πασαρέλα όπου τα μοντέλα ήταν εντελώς γυμνά. Το μόνο που φορούσαν ήταν μία περούκα και παπούτσια.

 Ξέρουμε ότι το γυμνό πουλάει και μάλιστα πολύ. Αυτό φαίνεται πως σκέφτηκε ο εκκεντρικός Γάλλος κομμωτής-σχεδιαστής Charlie Le Mindu, ο οποίος πραγματοποίησε μια επίδειξη μόδας σαν αυτές που δεν έχουμε δει στα ντεφιλέ.

To βίντεο που ανέβηκε στο YouTube :.
 

 

Ανέβασε στην πασαρέλα τα μοντέλα του, τα οποία ήταν εντελώς γυμνά. Το μόνο αξεσουάρ που είχαν ήταν μεγάλα καπέλα, ροζ μαλλιά και φούξια μποτάκια. Όταν το γυμνό μοντέλο ανέβηκε στην πασαρέλα οι φασιονίστες στο Λονδίνο έπαθαν σοκ. Ο Charlie ξέρει να σοκάρει εξάλλου δεν είναι τυχαίο ότι φτιάχνει τις περούκες της Lady Gaga.
pasarela-naked-a640 pasarela-naked-b640

Ποιος είναι ο Charlie Le Mindu;
Αυτός ο εκκεντρικός τύπος είναι κάτι πολύ περισσότερο από «κομμωτής». Ξεκίνησε νωρίς με τη δημιουργία των θρυλικών κομμωτηρίων «Pop Up Salon» στο Βερολίνο. Επιπλέον ήταν κομμωτής για πολλά χρόνια σε διάσημα clubs στο Βερολίνο όπως το «White Trash» ή το «Rio Club». Σε αυτά τα μέρη, όλα του τα δημιουργήματα χαρακτηρίστηκαν από τόλμη και δημιουργικότητα την οποία και μετέφερε όταν μετακόμισε στο Λονδίνο. Στην Αγγλία το 2009 λάνσαρε την πρώτη του collection με περούκες στην διάρκεια της εβδομάδας μόδας.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.