ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ AQUATHLON ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ 2017

 Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν οι επιδείξεις κολύμβησης των ακαδημιών του σωματείου μας στην πισίνα του Areablue Beach Apartments στην Ιαλυσό.  Τα παιδιά με ενθουσιασμό έδειξαν την εξοικείωση τους με το νερό και διάφορα είδη κολύμβησης. Ακολούθησε αναπτυξιακός αγώνας AQUATHLON που εντυπωσίασε τους γονείς και τους φίλους των παιδιών που τον παρακολούθησαν. Σ’ όλα τα παιδιά απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κ.Τάσο Καλούδη για την παραχώρηση της πισίνας του Areablue Beach Apartments τους καλοκαιρινούς μήνες για την διεξαγωγή των προπονήσεων καθώς και κατά την ημέρα των επιδείξεων.

Ευχαριστούμε τον κ. Σάββα Διακονικόλα Τεχνικό Σύμβουλο του ΣΕΓΑΣ για την τιμή που μας έκανε να παραβρεθεί στη τελετή λήξης και να κάνει τις απονομές των μεταλλίων στα παιδιά.    

Ευχαριστούμε τους γονείς των παιδιών για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο σωματείο μας και ανανεώνουμε το ραντεβού για τις προπονήσεις κολύμβησης τον Ιούνιο του 2018.

Ενημερώνουμε ότι συνεχίζονται οι εγγραφές στα τμήματα ποδηλασίας (μπορούν να εγγραφούν και παιδιά με ποδήλατο με βοηθητικές ρόδες).

Οι εγγραφές συνεχίζονται και στα τμήματα Τρεξίματος και Ενδυνάμωσης (ενηλίκων και εφήβων (γυμνασίου και λυκείου)  ανεξαρτήτου επιπέδου φυσικής κατάστασης).

Πληροφορίες κάθε Σάββατο 9 π.μ. έως 12 μ. και Δευτέρα 2 μ.μ. έως 3 μ.μ. στην αίθουσα του σωματείου (πίσω από το παλιό Δημοτικό Σχολείο στη Κρεμαστή) ή επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο προπονητή κ. Σάββα Πότσο στο τηλ. 697361131 ή στείλτε μήνυμα στο [email protected] ή www.facebook.com/aoantaios/ ή www.ao-antaios.gr

 

Ρόδος 17/09/2017

Το Διοικητικό Συμβούλιο

      

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.